Rohkema info nägemiseks:

CARZONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1726; jälgijaid - 3. Arvustusi - 2; Artikleid 3+ "Kirjuta CARZONE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus iga teie mootori pööre kohtub võrreldamatu asjatundlikkuse ja pühendumusega tipptasemele. CARZONE OÜ-s mõistame, et teie sõiduk on enam kui lihtsalt transpordivahend – see on oluline osa teie igapäevaelust. Seetõttu pakume kõikehõlmavaid auto remondi- ja hooldusteenuseid, mis on mõeldud teie auto sujuvaks ja usaldusväärseks tööshoidmiseks.

Alates hetkest, mil sõidate meie töökotta Laagris, märkate CARZONE erinevust. Meie kogenud mehaanikute meeskond kohtleb iga autot nagu omaenda, rakendades isiklikku lähenemist, et tagada teie vajaduste täitmine täpsuse ja hoolitsusega. Kaasaegse varustuse ja kirgliku suhtumisega autonduse tipptasemesse pakume täielikku teenuste spektrit, sealhulgas:

  • Ekspert õlivahetus ja hooldus tootja juhiste järgi
  • Põhjalik diagnostika ja elektritööd, et tuvastada ja lahendada probleeme
  • Spetsialiseeritud BMW remont ja hooldus, sealhulgas mootori keti vahetus
  • Täpne silla reguleerimine sujuvama sõidu tagamiseks
  • Professionaalne kliimasüsteemi teenindus, et olla mugav igal aastaajal
  • Mugavad rehviteenused ja hoiustamislahendused
  • Põhjalik autopesu ja poleerimine särava sõiduki saavutamiseks seest ja väljast

Meie pühendumust teie rahulolule peegeldavad paindlikud maksevõimalused, sealhulgas järelmaks, et leevendada autoteeninduse rahalist koormust. Usume läbipaistvasse suhtlusse, hoides teid kursis kõigi lisaprobleemidega, mida remondi käigus avastame, et saaksite teha teadlikke otsuseid oma sõiduki tervise osas.

CARZONE OÜ-s ei ole me ainult autode parandamisest – me loome püsivaid suhteid oma klientidega. Usaldage meid, et pakkuda usaldusväärset teenust, mõistlikke hindu ja kvaliteetset tööd, kõik toetatud kindla garantiiga. Ja juhul, kui teie auto peab meie juures veidi aega veetma, pakume tasuta asendusautot, et teie elu saaks ilma katkestusteta jätkuda.

Olgu teil vajadus rutiinse kontrolli, keerulise mootori remondi või põhjaliku ostueelse kontrolli järele, meie uksed on teile avatud. Sõitke täna CARZONE OÜ-sse ja kogege meelerahu, mis kaasneb professionaalse autoteenindusega.

Kontakt

CARZONE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu M.

Kiire ja professionaalne teenindus! Auto särab nagu uus. Kõik oli kiire ja kvaliteetne. Soovitan kindlasti!

- Maarika N.

Korralik ja kiire teenindus. Meeldiv personal. Tänan!

- Jaanika V.

Suurepärane õlivahetus, mootor töötab vaikselt ja jõuliselt. Aitäh!

- Kristo L.

Sise- ja välispesu andsid autole uue hingamise.

Mis on diagnostikakoodid ja miks need on olulised sõiduki hoolduses?

Diagnostikakoodid, tuntud ka kui veakoodid, on sõiduki pardadiagnostikasüsteemi (OBD) genereeritud tähtnumbrilised koodid. Need koodid käivituvad, kui sõiduki arvuti tuvastab anomaalia või rikke sõiduki süsteemides. Kui sõiduki andur või komponent ei tööta oodatud parameetrite piires, salvestab OBD süsteem diagnostikakoodi. See kood salvestatakse sõiduki arvutisse ja seda saab lugeda diagnostikaskanneri abil, pakkudes lähtepunkti tõrkeotsinguks. Diagnostikakoodid on olulised probleemide kiireks ja täpseks tuvastamiseks, tagades, et autoomanikud saavad probleeme lahendada enne, kui need

Dropdown

kõik artiklid

CARZONE OÜ tegevusaruanne 2023

Carzone OÜ alustas tegevust 2015 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. 2019 aastal laiendati tegevust kasutatud varuosade mü
ssb.ee
Carzone OÜ alustas tegevust 2015 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. 2019 aastal laiendati tegevust kasutatud varuosade müügi ja vahendusega ning olemasolev töökoja rendipind vahetati 2020 aasta alguses suurema vastu, mis võimaldas teenindada rohkem kliente. 2020 aastal on soetatud kaasaegne 3D sillastend, mis võimaldab sildade geomeetria reguleerimist täpsemalt ja vähema ajakuluga. Samuti on ettevõte soetanud klientidele asendusautod remondis või hoolduses oleva auto asemele. 2021 ja 2022 aastal investeeriti jätkuvalt kaasaegsesse tehnoloogiasse. 2023

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.