Rohkema info nägemiseks:

BTN TOOLS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme tööriistade ja tarvikute vahendamisega alates 2015. aastast, keskendudes eriti kinnitusvahenditele ja betoonitööde valdkonnale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BTN Tools OÜ on tõestanud end usaldusväärse partnerina tööriistade ja kinnitusvahendite maailmas juba 6 aastat. Meie ettevõte on pühendunud klientidele kvaliteetsete tööriistade pakkumisel, mis on hädavajalikud ehitus- ja betoonitöödel.

BTN Tools OÜ pakub laia valikut tööriistu ja tarvikuid, mis vastavad nii professionaalsete ehitajate kui ka kodukasutajate vajadustele. Meie valikusse kuuluvad kinnitusvahendid, mis hõlmavad nii naelu, kruvisid kui ka poldid ning kvaliteetsed betoonitööriistad, mis aitavad teil saavutada suurepäraseid tulemusi igal ehitusprojektil.

Meie kogenud tiim on alati valmis nõustama ja leidma parimad lahendused teie tööprojektide jaoks. Oleme uhked oma klienditeeninduse üle ning aitame teil valida õiged tööriistad vastavalt teie vajadustele ja eelarvele.

BTN Tools OÜ on teie usaldusväärne partner kõigis tööriistade ja kinnitusvahenditega seotud vajadustes. Loome koos teiega tugeva aluse ehitusprojektide edukaks läbiviimiseks.

Võta ühendust ja leiame ka sulle sobiva tööriista!

btn@mail.ee
+372 5563 5730

BTN TOOLS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar U.

BTN Tools OÜ pakub laia valikut tööriistu - usaldusväärne partner ehituses!

- Martin R.

Kvaliteetsed kinnitusvahendid on mu töö palju lihtsamaks teinud.

- Illimar E.

Suurepärane valik betoonitööriistu ja konkurentsivõimelised hinnad.

BTN TOOLS OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte, millest me räägime, alustas oma tegevust 2016. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud peamiselt Eesti klientidele, pakkudes neile kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Ettevõtte põhiline müük on suunatud just nimelt Eesti turule, mis näitab nende pühendumust kohalike klientide rahulolu tagamisele. Rääkides ettevõtte finantsseisundist, siis 2022. aasta müügitulu moodustas 43 762 eurot. Võrreldes eelmise aastaga, kui müügitulu oli 47 481 eurot, on näha väikest langust. See võib olla tingitud mitmetest teguritest, sealhulgas turuolukorrast, konkurentsist või ettevõtte sisemistest

Dropdown

kõik artiklid

Betoonitööd - ehituse alus

Betoon on ehituse üks alusmaterjale, mis on vastupidav, mitmekülgne ja usaldusväärne. Betoonitööd hõlmavad laia valikut ehitusprotsesse, alates hoonete vundamen
ssb.ee
Betoon on ehituse üks alusmaterjale, mis on vastupidav, mitmekülgne ja usaldusväärne. Betoonitööd hõlmavad laia valikut ehitusprotsesse, alates hoonete vundamendist ja teede ehitusest kuni kunstiliste betoonist skulptuurideni. Selles artiklis uurime betoonitööde olulisust ehitusmaailmas ja selle loomingulist potentsiaali. Betoon on tuntud oma tugevuse ja vastupidavuse poolest, mis muudab selle ideaalseks materjaliks ehituskonstruktsioonide loomiseks. Betoonvundamentidele, sildadele ja kõrghoonetele saab loota aastakümnete jooksul. Betoon on tulekindel materjal ja suudab taluda kõrgeid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.