Rohkema info nägemiseks:

BLACUMEN HOLDINGS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 156; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BLACUMEN HOLDINGS OÜ kohta arvamuslugu!"

BLACUMEN HOLDINGS OÜ hetkeolukord

Juba 156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Blacumen Holdings OÜ on asutatud 2015. aastal.

Ettevõte pakub professionaalset kinnisvaraga ja sellega seotud nõustamisteenuseid ettevõtetele Euroopas ja mujal maailmas.

Ettevõte soovib tulevikus laiendada äritegevust Euroopa Liidu riikides. Tulevikus jätkatakse klientide ja partnerite toetamist. Selleks soovitakse teha investeeringuid ja rahastada laene.

Ettevõtte peamine eesmärk on jätkuvalt kasumi teenimine ja pikaajaline kapitalikasum praegustele ja võimalikele tulevastele ettevõtte osanikele.

Ettevõttel ei ole plaanis järgmisel aastal uusi töötajaid tööle võtta, seega jätkab tegutsemist kahe praeguse tegevjuhiga.

Kuna ettevõtte tegevjuhid on seotud mitmete Euroopa Liidu riikides asuvate teiste ettevõtetega, on tõenäoline, et tulevikus toimub jätkuvalt tehinguid seotud osapooltega. Tehingud seotud osapooltega põhinevad alati õiglastel turutingimustel.

Suhtarvud: 2022 2021

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja Käibevara/ lühiajalised kohustused 0,41 0,42

Puhaskasum 32 004 497 123

ROA puhaskasum/ varad kokku * 100 0,28 4,43

ROE puhaskasum/ omakapital kokku * 100 0,5 7,23

Peter David Lowe

Juhatuse liige

BLACUMEN HOLDINGS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.