Rohkema info nägemiseks:

FIT-SPIRIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1927; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta FIT-SPIRIT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FIT-SPIRIT OÜ-s usume, et õnneliku ja tervisliku elu alus algab sinu jalgadest. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda spetsialiseeritud hoolt neile, kes võitlevad jalgu puudutavate probleemidega. Mõistame, et iga sinu samm peaks olema mugav ja kindel, ning seetõttu oleme pühendunud pakkuma laia valikut jalahooldustooteid ja -teenuseid, mis vastavad igale vajadusele.

Meie valik kvaliteetseid jalahooldustooteid hõlmab kõike alates rahustavatest niisutavadest kreemidest, mis on mõeldud kuiva naha, kannalõhede ja naha paksendite hoolduseks, kuni sihipäraste hooldusvahenditeni, nt jala- ja küüneseene, küünetraumade või hoopis higistavate jalgade jaoks. Diabeetikutele pakume spetsialiseeritud tooteid, et tagada teie jalgadele õrn ja hoolitsev hooldus, mida nad väärivad.

Kuid me ei piirdu ainult toodetega. Meie professionaalsed jalahooldusteenused on meie brändi nurgakivi. Olgu selleks küünte korrigeerimine, naha paksendite eemaldamine, sissekasvanud küünte hooldus või jalaseene ravi toetus, meie ekspertide naiskond on varustatud parimate teadmiste ja tööriistadega, et pakkuda leevendust ja tulemusi. Samuti oleme spetsialiseerunud eakate jalahooldusele, tagades, et iga põlvkond naudib mugavust ja liikuvust, mida on vaja täisväärtusliku elu elamiseks.

Meie pühendumus tipptasemele laieneb ka meie tööriistade ja pediküüriseadmete valikule, mida pakume teistele professionaalidele. Kreemidest, õlidest, abrasiividest ja pediküüriaparaatidest kuni viimase peal töökärudele ja kappidele pakume professionaalidele vajalikke instrumente, et pakkuda esmaklassilist hooldust. 

Liitu ka Sina rahulolevate klientidega, kes on kogenud FIT-SPIRIT OÜ toetust, kas siis tipptasemel jalahooldusteenuse või maailmatasemel toodete näol. Astu maailma, kus jalahooldus ei ole lihtsalt üks järjekordne teenus, vaid elamus ja elukvaliteedi teisele tasemele viimise osa. Uuri meie tooteid ja teenuseid juba täna ja astu esimene samm tervete jalgade suunas.

Kontakt

FIT-SPIRIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter K.

Tõeliselt professionaalne ja hooliv personal!

- Jaanika S.

Kogu protseduur oli äärmiselt rahustav ja meeldiv!

- Mart O.

Parim investeering oma jalgade tervisesse!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on levinumad jalaprobleemid eakatel ning kuidas neid ennetada?

Vanuse lisandudes läbivad meie kehad mitmesuguseid muutusi ja jalad ei ole erand. Õige jalahooldus muutub eakatele üha olulisemaks, et säilitada liikuvust, iseseisvust ja head elukvaliteeti. See juhend süveneb parimatesse eakate jalahoolduse praktikatesse, käsitledes levinud probleeme ja pakkudes praktilisi nõuandeid. Jalgade tervise tähtsuse mõistmine eakate puhul Vanusega muutub nahk õhemaks ja keha paindlikkus väheneb, mis toob kaasa suurenenud surve jalataldadele ja suurema vigastuste riski. Naha elastsus  ja õhem nahk võivad samuti mõjutada jalatervist, muutes selle haavatavamaks

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ennetada ja ravida jalaseent koduste vahenditega?

Jalaseen, tuntud ka kui tinea pedis või sportlase jalg, on levinud nahainfektsioon, mida põhjustavad seened, peamiselt dermatofüüdid. Need organismid õitsevad s
ssb.ee
Jalaseen, tuntud ka kui tinea pedis või sportlase jalg, on levinud nahainfektsioon, mida põhjustavad seened, peamiselt dermatofüüdid. Need organismid õitsevad soojas ja niiskes keskkonnas, muutes jalad infektsiooni sihtmärgiks. Jalaseene tekkimisele aitavad kaasa päris mitmed tegurid: liigne higistamine jalad jäetakse pärast suplemist, ujumist või pesemist korralikult kuivatamata kitsaste jalanõude kandmine paljajalu kõndimine ühiskasutatavates kohtades nagu riietusruumid, spaad või basseinid. Levinud sümptomid hõlmavad sügelust, põletustunnet, punetust, naha ketendust, villide teket

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.