Rohkema info nägemiseks:

JUFFAIR AMWAJ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 400; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta JUFFAIR AMWAJ OÜ kohta arvamuslugu!"

JUFFAIR AMWAJ OÜ hetkeolukord

Juba 400 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

JUFFAIR AMWAJ OÜ kontaktid

JUFFAIR AMWAJ OÜ - klassikaline ettevõtte tragöödia kolmes vaatuses

JUFFAIR AMWAJ OÜ tegutses veel möödunud aasta lõpuni, kuid maksude maksmine muutus ühel hetkel vist liialt koormavaks. Kõik, mis edasi juhtus, on nagu linnalegend. Nimed ja detailid võivad vahetuda, aga lugu ise on nagu kordi nähtud keskmine Hollywoodi film - jaotatud kolme vaatusesse: Esimene vaatus.  Lugu algab nagu ikka värske ettevõtte loomisega. Aasta on 2015 ja venelased hakkasid Süüriat pommitama, meil Eestis asutati palju uusi ettevõtteid ning üks neist oli tänase nimega JUFFAIR AMWAJ OÜ (siis reageerinud ka nimedele: NORTEX ARENDUS OÜ, NORTEX CENTER OÜ ja NORTEX CENTER UÜ).

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.