Rohkema info nägemiseks:

MANIMAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Manimal OÜ on disaini, veebiarenduse ja digiturunduse stuudio, mis loob silmapaistvaid digitaalseid lahendusi alates kasutajasõbralikest veebilehtedest kuni tulemusliku brändinguni.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle P.

Suurepärane disain ja sujuv kasutajakogemus! Soovitan väga!

- Mari-Liis K.

Brändi identiteet sai täpselt nii nagu soovisin. Aitäh teile!

- Mihkel K.

Digiturunduse nõuanded tõid märkimisväärseid tulemusi. Tänan!

Front-End arendus- kasutajakogemused loovad vundamendid

Kui külastate veebilehte, mis on visuaalselt atraktiivne, sujuvalt navigeeritav ning tundub lihtsalt loodud just teie jaoks, siis võite tänada front-end arendajat. Front-end arendus on see võlumaailm, mis loob veebilehe esmamulje ning tagab kasutajate nauditava ja tõhusa kogemuse. Mis on Front-End arendus? Front-end arendus hõlmab kõiki neid tehnilisi ja disainilisi elemente, mis on nähtavad veebilehe külastajatele. See hõlmab veebilehe visuaalse kujunduse, interaktiivsete elementide (nt nupud, menüüd jne) loomist ning tagab selle, et veebileht oleks reageeriv erinevatele seadmetele.

Dropdown

kõik artiklid

Veebiarendus- digitaalse maailma alus

Kui me vaatame tänapäeva maailma, siis on selge, et veeb on saanud üheks olulisemaks kanaliks informatsiooni saamiseks, suhtlemiseks ning äritegevuseks. Veebiar
ssb.ee
Kui me vaatame tänapäeva maailma, siis on selge, et veeb on saanud üheks olulisemaks kanaliks informatsiooni saamiseks, suhtlemiseks ning äritegevuseks. Veebiarendus on see võtmekomponent, mis võimaldab meil luua funktsionaalseid, atraktiivseid ja interaktiivseid veebilehti, mis teenivad mitmeid eesmärke - alates brändi esitlemisest kuni toodete müümiseni. Mis On Veebiarendus? Veebiarendus hõlmab mitmekülgset protsessi veebilehe loomiseks ja edasiarendamiseks. See hõlmab nii tehnilisi kui ka loomingulisi elemente, mis on vajalikud veebilehe toimimiseks ja kasutajakogemuse parandamiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.