Rohkema info nägemiseks:

VIIME TOOME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
transpordi- ja kullerteenused, mööbli äravedu, kolimine, kulleriteenused, veoteenused, kolimisteenused, prügivedu, kodumasinate äravedu, ekspress kaubavedu, transportteenus

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kodu on koht, kus meie elu jooksul koguneb aastate jooksul palju erinevaid esemeid. Kuid aja möödudes võivad need esemed kaotada oma otstarbe või kaasajastada ning siis tekib küsimus: mida nendega teha? Just siin tulevad appi teenused, mis pakuvad vana mööbli ja kodumasinate äravedu.

See teenus on mõeldud kõigile, kes soovivad teha ruumi uutele asjadele, kuid ei tea, kuidas vabaneda vanadest esemetest vastutustundlikult ja keskkonnasõbralikult. Meie eesmärk on aidata teil lihtsalt ja mugavalt vabaneda vanadest asjadest, samal ajal aidates kaasa keskkonna säästmisele.

Me teeme koostööd erinevate jäätme- ja taaskasutuskeskustega, kes võtavad teie vanad asjad vastu ja tagavad, et need leiaksid uue elu. Vana mööbel võib leida uue omaniku, kellele see on vajalik, ja vanad kodumasinad saavad uue võimaluse töötada veel mitu aastat. Sel viisil aitame vähendada prügilatesse sattuvate jäätmete hulka ja toetame jätkusuutlikumat eluviisi.

Kui teil on kodus vanu esemeid, mida te ei vaja, ärge jätke neid seisma või visake minema. Kasutage vana mööbli ja kodumasinate äraveo teenust ning andke neile võimalus uuesti särada. See on vastutustundlik viis oma kodu koristamiseks ja samal ajal panustamiseks keskkonna heaks.

Võta meiega ühendust!

Vaata

VIIME TOOME OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anni-Mari A.

Viime Toome OÜ pakub professionaalset ja kiiret transporditeenust. Nad on alati õigel ajal kohal, austavad kliente, hindavad puhtust ja teevad koostööd erinevate jäätme- ja taaskasutuskeskustega.

- Jaanika J.

Tänu Viime Toome OÜ-le ei pea me kulutama palju aega ja raha vanade mööbliesemete ära viimiseks. Nad tagavad keskkonnasõbraliku ringluse ja töötavad 24/7.

- Kerli K.

Kasutasin Viime Toome OÜ teenust vanade kodumasinate ära viimiseks. Teenus oli väga kiire ja kvaliteetne. Suurepärane teenindus ja kiire vastus meie küsimustele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuhu viia vanametall? Kuhu ära anda vanametall?

Need on esimesed küsimused, mis tekivad, kui kolast on vaja lahti saada, aga nende hulgas on ka vanametalli. Kui soovite vabaneda vanametallist, rauast kolast või muudest metallijääkidest, võtke meiega julgelt ühendust. Pakume vanametalli äravedu nii eraisikutele kui ka firmadele. Kui teil endal puudub võimalus vanametall viia kokkuostu, võtke ühendust ettevõttega, kes pakub vanametalli äravedu. Palun ärge viige oma prügi loodusesse! Meilt vanametalli äravedu tellides võite olla kindlad, et teie metallijäägid suunatakse taaskasutusse. Teeme koostööd erinevate jäätmeid käitlevate

Dropdown

kõik artiklid

Kuhu viia vana mööbel? Kuhu ära anda vana mööbel?

Need on esimesed küsimused, mis tekivad, kui ruum on vaja tühjaks saada või vanale mööblile pole enam kohta. Niisama prügikasti või prügimaja kõrvale ei tohi
ssb.ee
Need on esimesed küsimused, mis tekivad, kui ruum on vaja tühjaks saada või vanale mööblile pole enam kohta. Niisama prügikasti või prügimaja kõrvale ei tohi oma vana mööblit vedelema viia. See ei kao sealt iseeneslikult ära. Olmejäätmete äraveo teenust pakkuvatel ettevõtetel ei ole vastavalt eeskirjadele lubatud vastu võtta olmeprügi, kui see sisaldab taaskasutuskõlbulikku mööblit või mööbliesemeid. Inimestel koguneb erinevat liiki prügi meeletutes kogustes ja ühest küljest on arusaadav, et vana diivan, kapp või mõni muu mööbliese, mida mitte keegi endale ei soovi, muutub üleliigseks ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.