Rohkema info nägemiseks:

Larisa Knyazeva

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MULTIKLASS OÜ tegevusaruanne 2023

Multiklass avati 2016. aastal. Samal aastal avas ettevõte on loominguline stuudio Creative Space, mis ühendab mitmeid loomingulisi suundi. Üks neist on animatsiooni töötuba. See on suunatud lastele ja täiskasvanutele, õpilastele ja üliõpilastele, kes tahavad õppida stsenaariumide kirjutamist, animatsiooni loomist ja professionaalse video valmistamist. Oli ettevõte käive 2023 aastal 31 666 EUR. 2024 aastal on plaanis suurendada käive 10% võrra. Oli 5 töötajad , kellele on arvestatud töötasu summas 14 584 EUR. Juhatuses on 1 inimene, talle juhatuse tasu ei maksti.

Dropdown

kõik artiklid

CREATIVE SPACE STUDIO MTÜ tegevusaruanne 2023

Creative Space Studio avati 2021. aastal, mis ühendab mitmeid loomingulisi suundi. Animatsiooni töötuba suunatud lastele ja täiskasvanutele, õpilastele ja üliõ
ssb.ee
Creative Space Studio avati 2021. aastal, mis ühendab mitmeid loomingulisi suundi. Animatsiooni töötuba suunatud lastele ja täiskasvanutele, õpilastele ja üliõpilastele, kes tahavad õppida stsenaariumide kirjutamist, animatsiooni loomist ja professionaalse video valmistamist. Oli ettevõte käive 2023 aastal 760 EUR. 2024 aastal on plaanis suurendada käive . Juhatuses on 1 inimene, talle juhatuse tasu ei maksti.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.