Rohkema info nägemiseks:

Aleksandr Saaroja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

HOONEÜHISTU RALLI-2 TÜH tegevusaruanne 2022

Hooneühistu Ralli-2 tegevuseks on liikmete majanduslike huvide toetamine läbi ühise majandustegevuse ühistule kuuluva vara haldamisel, võimaldades ühistu liikmetel hoone kindlaksmääratud osade ainukasutamist. Hooneühistul on 32 garaaziboksi ja 32 ühistu liiget. Ühistu juhatus on 2-liikmeline. Majandusaasta periood on 01.06.2022-31.05.2023. Aruandeperioodil maksid bokside omanikud liikmemaksu 1720 eurot ja seda kasutati ühistu tegevuskulude katteks.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, MAJAKA TN 55 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Majaka 55 on korteriomanike loodud mittetulundusühistu, mille eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine maj
ssb.ee
KÜ Majaka 55 on korteriomanike loodud mittetulundusühistu, mille eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 2-liikmeline. 2022.a. jooksul juhatuse liikmetele, liikmeks olemise, eest tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.