Rohkema info nägemiseks:

Madis Tomson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
mööbli valmistamine, mööblitööstus

TALLINN, SÕLE TN 4 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

KÜ Sõle 4 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistut juhib ja esindab juhatus. Juhatus on kolmeliikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Aastaaruanne hõlmab perioodi 01.01.2022-31.12.2022. Töölepinguga töötavaid isikuid ei ole. KÜ Sõle 4 on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

KAIMAD OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Ettevõte loodi 2016. aastal. Kaimad OÜ tegevuse eesmärk on pakkuda klientidele freesimisteenust ja puidust erilahendusega tooteid. Ettevõte on teg
ssb.ee
Sissejuhatus Ettevõte loodi 2016. aastal. Kaimad OÜ tegevuse eesmärk on pakkuda klientidele freesimisteenust ja puidust erilahendusega tooteid. Ettevõte on tegev, kuid kuna loodud esialgu omaniku puutööhobina valminud toodete turustamiseks, siis on tegevus tagasihoidlik. 2020 aastal laiendati tegevusala ning lisati juurde autode rehvitööd. Sellega jätkati vähesel määral ka 2022 aastal. Järgmiseks majandusaastaks ei planeerita suuri kulutusi ega investeeringuid. Personal Kaimad OÜ-s ei ole palgal ühtegi töötajat. Juhatuse liikmed juhatuse liikmeks oleku eest aruande aastal tasu ei saanud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.