Rohkema info nägemiseks:

Timo Tapani Mäkelä

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
rehvid ja rehvitööd jms teenused, tooted, konsultatsioonid

GSNADVICE OÜ tegevusaruanne 2022

GSNAdvice tegeleb keskkonnaalase nõustamisega Euroopas. Äriühingu realiseerimise netokäive oli 2022.a 0 eurot, ettevõttel ei ole ühtegi palgalist töötajat. GSNAdvice OÜ juhatuse liikmele eraldi tasu ei makstud, samuti ei võimaldatud talle mingeid soodustusi osaühingu kulul. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

OPTIMISER OÜ tegevusaruanne 2022

Optimiser OÜ registreeriti 28.03.2019.a Osaühingu tegevusalaks on muud mujal liigitamata äritegevust abistavad tegevused ehk konsutatsioonid. Realiseerimise ne
ssb.ee
Optimiser OÜ registreeriti 28.03.2019.a Osaühingu tegevusalaks on muud mujal liigitamata äritegevust abistavad tegevused ehk konsutatsioonid. Realiseerimise netokäive oli 2022.a 0 euri. 2021.a oli 0 töötaja ja tema palkade kogusumma oli 0 eurot. Optimiser OÜ juhatus on koostanud raamatupidamise aastaaruande, mis kajastab õiglaselt ja õigesti äriühingu vara, kohustusi, omakapitali ja majandustegevuse tulemust. Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on järgitudraamatupidamise seaduse ja hea raamatupidamistava nõudeid Juhtkonna hinnangul on osaühing jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.