Rohkema info nägemiseks:

Aare Ilves

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
pukseerimisteenused, transpordi- ja kullerteenused

JÄRVA VALD, KÄRAVETE ALEVIK, AMBLA TEE 24 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Käravete, Ambla tee 24 on 2018. aasta jaanuaris 11 korteriga majas asutatud ühistu. Ühistul on 10 füüsilisest isikust liiget ning üks juriidiline liige - osaühing Aravete Agro. Ühistu tegevust korraldab üheliikmeline juhatus, kes oma tegevuse eest tasu ei saa. 2022. aastal korteriühistu kuludeks olid panga- ja muruniitmise kulud. Osteti sisse raamatupidamisteenust. Remondifondi kasutati seina remondiks ja põhivahendeid ei soetatud.

Dropdown

kõik artiklid

FALKO INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Falko Invest OÜ on asutatud 24.08.2016. Põhitegevusalaks on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus (68201). Sellel majandusaastal tekkis palju kul
ssb.ee
Falko Invest OÜ on asutatud 24.08.2016. Põhitegevusalaks on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus (68201). Sellel majandusaastal tekkis palju kulutusi üüripindade remontimiseks ning hoolduseks. Ettevõtte põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuse kvaliteedi tõstmine ning plaanis on kasumit rohkem teenida ning võimalusel ettevõtet veelgi laiendada. Juhatusse kuuluvad Aare Ilves ja Asko Ilves.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.