Rohkema info nägemiseks:

Risto Antero Kiviranta

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
energeetika ja maavarad, maavarad ja loodusressursid

TUTECO SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

Tuteco Solution Oü tegutseb hoonete automatiseerimise tehnoloogia valdkonnas, arendades välja uusimaid tehnoloogia automatiseerimise tehnoloogiaid. Esimesed tehnoloogilised leiutised on klientidega hästi vastu võetud ning teadus- ja arendustegevus ning tehnoloogia müük edenevad hästi. Hinnang tulevikule on hea ja ettevõte teeb nüüd suuremaid jõupingutusi uute valdkondade leidmiseks. Kuna omakapitali suurus ei vasta nõetele, siis 2023 aastal viiakse omakapital seadusega vastavusse.

Dropdown

kõik artiklid

SEROCO NORD OÜ tegevusaruanne 2022

Seroco Nord OÜ asutati 19.08.2014. Ettevõtte tegevusalaks on veevarustus- ja kütteseadmete ning nende koosteosade hulgimüük. Lõppenud majandusaastal ei tehtud a
ssb.ee
Seroco Nord OÜ asutati 19.08.2014. Ettevõtte tegevusalaks on veevarustus- ja kütteseadmete ning nende koosteosade hulgimüük. Lõppenud majandusaastal ei tehtud arengu- ja uurimisväljaminekuid. Nimetatud väljaminekuid pole kavandatud ka käesoleva majandusaasta eelarvesse. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes. Ettevõtte majandustegevust ei mõjuta hooajalisus ega majandustegevuse tsüklilisus. Samuti ei kaasne ettevõtte tegevusega olulisi keskonnaja sotsiaalseid mõjusid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.