Rohkema info nägemiseks:

KORJUS DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 703; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KORJUS DESIGN OÜ kohta arvamuslugu!"

KORJUS DESIGN OÜ hetkeolukord

Juba 703 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Korjus Design OÜ asutati 23. veebruaril 2016. aastal.

Ettevõtte põhitegevus on moe- ja kostüümipuslede disainimine, loomine ja müük.

Puslega saab ehitada vildist mooduleid kokku ühendades omanäolist loomingut. Vajadusel saab kasutada kaasasolevat juhendit. Just nagu mängiks legodega. Moodulid on vastupidavad ja kinnituvad kergelt üksteise külge. See tähendab, et detailidest saab korduvalt luua riideesemeid, mis saavad uue kuju, tooni või suuruse. See annab lastele võimaluse õppida moodi looma ilma kangast raiskamata ning moedisaineri oskusi nagu õmblemine ja lõigete tegemine omamata. Moepusle karbist leiab 100 osakest ja soovitusliku juhendi. Lisaks saad edaspidi juba ise enda disaine välja mõelda. http://www.costumepuzzle.com/

Ettevõtte käive oli 2022. aastal 3 415 eurot (2021. aastal 7 041 eurot). Majandusaasta lõpetati kahjumiga

Töötasusid maksti 2022. aastal 6 832 eurot (2021. aastal 9 377 eurot).

Korjus Design OÜ majandusaasta netovara ei vasta seaduses toodud nõudele, mis on vähem kui pool seadusega lubatud minimaalne osakapitali suurus (2500 eurot). 2023. aastal on plaanitud põhitegevusalaga jätkata ja suurendada müügitulu, et tagada sellega omakapitali netovara nõue.

KORJUS DESIGN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.