Rohkema info nägemiseks:

BITSGAP HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1948; jälgijaid - 10. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BITSGAP HOLDING OÜ kohta arvamuslugu!"

BITSGAP HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 1948 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 119 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Bitsgap Holding OÜ pakub iseteeninduslikku online veebipõhist platvormi, mis ühendab krüpto finantsinstrumentide börsid API abil ja annab võimalus oma klientidele sooritada tehingud erinevates börsides ühest kohast.

2022. aastal ettevõte jätkus investeeringud platvormi arendamisse ja selle funktsioonide laiendamisse ning tõi turule täiesti uue toote mille abiga plaanib ettevõtte oma turupositsiooni tugevdada.

Struktuur

Põhiliselt ettevõtte tugineb eesti kapitali ja osanike poolest ettevõttes on füüsilised ja juriidilised isikud.

Ettevõttes on paindlik ja läbipaistev struktuur ning sellele kuulub üks tütar ettevõtte, mis ei tegutse ja läbib likvideerimisprotsessi.

Makroökonoomika 2022. aastal maailma majandus seisis silmitsi mitmete väljakutsete ja probleemidega, millest tõsiseim oli maailmas kasvav inflatsioon. Mis tõi kaasa intressimäärade tõusu ja riskantsete varade (k.a. digitaalsete varade) väärtuse ja huvi langust. Seoses sellega 2022 aasta teisel poolel müügitulu hakkas langema. Hetkel on märgata inflatsioonimäärade ja mis on olulisem inflatsiooniootuste langust, millega seoses võib eeldada, et inflatsiooni kõrgpunkt on juba ületatud. Saamal ajal on olemas maailma majanduslanguse oht. Mis võib avaldada negatiivset mõju ettevõtete tuludele üle maailma.

Välisvaluuta riskid

Ettevõttes on puuduvad välisvaluuta riskid seoses põhitegevusega aga samal ajal osa vahenditest, millised on paigutatud finantsinvesteeringutes ja rahaturufondides (21%), USA dollari kursivahe riskile avatud.

Regulatsioon 15.03.2022 on jõustunud rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduse („RahaPTS“) uus redaktsioon, millega oli laiendatud reguleeritud virtuaalvääringu teenuste nimekiri. Aga ettevõtte ei paku

RahaPTS-s sätestatud teenust, seega puudub ettevõttel kohustus taotleda tegevusluba seoses antud määrusega.

Samal ajal Euroopa Parlament menetleb määruse eelnõud, mis käsitleb krüptovaraturge („MiCA“).

Eeldatakse, et MiCA võetakse vastu Euroopa Parlamendi poolt 2023. aprillis mis võib kaasa tuua uued määrused.

Turvalisus 2022. aasta oli ettevõttele väljakutseks ka platvormi ja kliendikontode turvalisuse tagamise osas seoses häkkerite suurenenud aktiivsusega. Tänu tõsisele suhtumisele turvaküsimustesse õnnestus ettevõttel, erinevalt mõnest konkurendist, ära hoida andmete lekkimist platvormilt. Ettevõte pöörab sellele küsimusele jätkuvalt suuremat tähelepanu.

Hooajalisus ja ökoloogia

Ettevõtte tegevus ei sõltu hooajalistest teguritest ja omab väga piiratud mõju keskkonnale ning kasutab heaolud ja levinud viisid, et võimalikke negatiivse mõju keskkonnale kõrvaldada.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Bitsgap Holding OÜ müügitulu 17 996,1 tuh eurot. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük.

Ettevõtte tegutseb globaalsel turul ja sihtpiirkonnad on Lääne-Euroopa, Põhja- ja Lääne Ameerika, Aasia

BITSGAP HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.