Rohkema info nägemiseks:

SUNCO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume erinevas valikus ning heale tulemusele orienteeritud koristus- ja puhastusteenused nii firmadele kui kodudele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Me ei aja taga kvantiteeti vaid peame olulisemaks kvaliteeti ja selgelt määratletud kliendi soove ning nende täitmist. Tööd tuleb teha mõnuga ja tehes seda hästi, annab meile võimaluse nautida tehtut. Samuti nagu igal pool mujal äris on oluline head kliendisuhted ja suurepärane kaup või teenus siis nii peab see olema ka puhastuses. Kahjuks oma kogemustest võime öelda, et paljud praegused suuremad ja väiksemad puhastusteenuse pakkujad näevad seda kui lihtsalt „vanakooli“ koristust. Meie mitte!
 
Oleme ambitsioonikad, kelle tuleviku plaanid on selged ja suured, seega lihtsalt rahuldav tulemus, ei ole meile piisav. Iga klient on meile oluline ja väärtustatud, olgu suur või väike. Suhtleme alati avatult ja rõõmsalt, probleemide eest peitu ei poe, hoopis vastupidi, reageerime neile kiirelt ja lahendame ruttu. Meil on professionaalne ja hooliv personal, kes teeb oma tööd hoolega.

Pakume erinevaid puhastusteenuseid ja eritöid kuni muruniitmise ning lumekoristuseni välja. Hetkel oleme keskendunud peamiselt Tallinna ja Harjumaa klientidele. Pange meid proovile ja me oleme kindlad, et tulemus rõõmustab ka teid!

Võta meiega ühendust je leiame sulle koos sobiva puhastusteenuse!

kontakt

SUNCO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Suurepärane sisekoristus! Meie kontor on alati puhas.

- Jaan S.

Usaldusväärne ja professionaalne teenus.

- Liisa R.

Puhastusteenindajad on sõbralikud ja hoolivad.

SUNCO OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegeleb puhastusteeninduse valdkonnas, mis asutait aastal 2016 ja koosneb Eesti kapitalil. Aasta 2022 müügikäive oli 616 681 EUR ning kasumiks kogunes 69 947 EUR. Põhivara osteti 34k EUR eest. Oli suhteliselt hea taastumise aasta koroona kahjumist. Järgmisel aastal plaanime veel 15% kasvu oma käibele ja leida juurde uusi suurkliente.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas säilitada puhtus ja kord igapäevaselt?

Puhtus ja kord meie ümber ei ole pelgalt esteetiline küsimus, vaid mõjutab oluliselt ka meie üldist heaolu ja enesetunnet. Igapäevaselt puhtuse ja korra säilita
ssb.ee
Puhtus ja kord meie ümber ei ole pelgalt esteetiline küsimus, vaid mõjutab oluliselt ka meie üldist heaolu ja enesetunnet. Igapäevaselt puhtuse ja korra säilitamine on võti selleks, et luua meeldiv ja tervislik keskkond nii kodus kui ka tööl. Selles artiklis vaatleme, kuidas luua lihtne ja tõhus igapäevane koristusrutiin ning kuidas see võib mõjutada teie elukvaliteeti. Mõiste \"mikrokoristus\" viitab väikestele koristustöödele, mida saab teha iga päev ja mis aitavad hoida teie ümbrust puhtana. Need tegevused ei võta palju aega, kuid nende mõju on märkimisväärne. Mõned näited mikrokoristusest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.