Rohkema info nägemiseks:

FIXFAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
FixFas fassaadid - üle 20 aasta kogemust välisfassaadide lahendamise ja materjali müügiga. Pakume terviklikke fassaadilahendusi ja aitame leida paigaldajaid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

FixFas OÜ on juhtiv ettevõte ehitusmaterjalide projektimüügis, kes on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste fassaadilahenduste pakkumisele alates 2012. aastast. Meie ettevõtte südameks on innovatsioon ja kogemus, mis on aastatega kasvanud ning teinud meist eksperdid ventileeritavate topeltfassaadide valdkonnas.

FixFas OÜ on alates 1996. aastast paigaldanud Eestisse esimesed ventileeritavad topeltfassaadid. Meie pikaajaline kogemus ja ekspertiis tagavad, et meie klientidel on ligipääs parimatele fassaadilahendustele turul.

Pakume mitmekülgset teenust, alustades nõustamisest ja lõpetades fassaadimaterjalide müügiga. Oleme kõrval teie igas projekti etapis, tagades, et teie visioon saab tõeks saada. Meie fassaadilahendused on tipptasemel, kasutades uusimaid tehnoloogiaid ja kõrgekvaliteedilisi materjale. Oleme pidevalt kursis tööstuse uuendustega, tagades seeläbi klientidele parimad ja kestvad lahendused.

Oleme Eesti juhtivaid pakkujaid ventileeritavate topeltfassaadide alal, pakkudes mitmesuguseid stiile ja viimistlusvõimalusi vastavalt teie vajadustele ja eelistustele.

Lisaks fassaadimaterjalidele pakume ka spetsiifilisi kinnitustarvikuid, mis tagavad teie fassaadilahenduste stabiilsuse ja vastupidavuse. Meie kogenud meeskond on alati valmis pakkuma tehnilist nõustamist ja jagama oma teadmisi, et aidata teil leida parimad lahendused teie projektide jaoks.

FixFas OÜ usub, et meie kliendid on meie suurim vara. Seetõttu oleme pühendunud mitte ainult pakkuma kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, vaid ka looma pikaajalisi suhteid meie klientidega, pakkudes neile personaalset ja usaldusväärset teenindust.

Otsite usaldusväärset partnerit oma fassaadiprojektide jaoks? Ärge kartke võtta meiega ühendust! Meie kogenud meeskond on valmis teid aitama ja leidma parimad lahendused vastavalt teie vajadustele. FixFas OÜ - Teie kindel tee kestvate ja kaunite fassaadilahendusteni!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

FIXFAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu P.

FixFas ületas ootused, pakkudes innovaatilisi fassaadilahendusi.

- Jaan K.

FixFas on usaldusväärne partner, kes aitas mu unistustest saada reaalsuseks.

- Mart B.

Suurepärane kogemus ja usaldusväärne koostöö!

Kuidas valida hooldusvaba fassaadimaterjal, mis sobib just sulle?

Hooldusvaba fassaadimaterjali valik on oluline otsus, eriti kui soovite vähendada hoolduskulusid. Õige materjali valik võib olla keeruline ning seetõttu tuleb arvestada erinevate teguritega. Hooldusvabad fassaadimaterjalid on tavaliselt valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on vastupidavad ilmastikutingimustele ning vajavad minimaalset hooldust. Üks populaarsemaid hooldusvabu fassaadimaterjale on metall. Metallfassaadid on vastupidavad, kergekaalulised ning lihtsasti paigaldatavad. Metallfassaadid sobivad hästi kaasaegsete hoonete jaoks ning on saadaval erinevates värvitoonides ja

Dropdown

kõik artiklid

Fassaadimaterjalide võrdlus - milline neist on kõige vastupidavam?

Fassaadimaterjalide valik on üks tähtsamaid otsuseid, mida tuleb teha uue hoone ehitamisel või olemasoleva hoone renoveerimisel. Fassaadimaterjal peab olema vas
ssb.ee
Fassaadimaterjalide valik on üks tähtsamaid otsuseid, mida tuleb teha uue hoone ehitamisel või olemasoleva hoone renoveerimisel. Fassaadimaterjal peab olema vastupidav ja sobima hoone stiiliga, kuid samal ajal ka funktsionaalne ja praktiline. Seetõttu on oluline teada, millised on enimlevinud fassaadimaterjalid ning millised neist on kõige vastupidavamad. Üks populaarsemaid fassaadimaterjale on tellis. Tellisfassaadid on tuntud oma vastupidavuse poolest ja neil on pikk eluiga. Tellisfassaadid on tavaliselt hästi talutavad ilmastikuolusid ning vajavad minimaalset hooldust. Lisaks on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.