Rohkema info nägemiseks:

SUVESUSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud kvaliteetsete Menorka saare traditsiooniliste avarcade müügi ja levitamisele Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

SUVESUSS OÜ on pereettevõte, mis sümboliseerib kahe erineva maailma – Hispaania suurlinna Barcelonast pärit noormehe ja Eesti neiu Pärnust – ühinemist. Meie lugu algas 2011. aastal, kui üks meist, lummatuna Menorka saare traditsioonilistest käsitööjalanõudest nimega avarcad, avastas nende mugavuse ja stiili võlu. Sellest hetkest sai alguse meie kirg pakkuda Eesti inimestele võimalust kogeda avarcadega jalutamise naudingut.

Avarcad on käsitööna valminud jalanõud, mille valmistamisel on igale pisidetailile pööratud suurt tähelepanu, tagamaks kõrgeim kvaliteet. Need unikaalsed jalatsid on valmistatud täisnahast, muutes nad mitte ainult stiilseteks, vaid ka vastupidavateks ja mugavateks. Nahk kohandub kandja jalaga, pakkudes ülimat mugavust ja kestvust. Lisaks on avarcade tallad valmistatud taaskasutatud rehvidest, tagades pikkadeks ja mugavateks kõndimisteks mõeldud aluse olenemata ajast ja kohast.

Oma käekirjaga avarcad on ideaalsed kaaslased nii linna avastamiseks kui ka rannapromenaadidel jalutamiseks. Olgu tegemist kevadsuvise linnareisi New Yorgis või lõõgastava rannapuhkuse palmide all – avarcad on alati õige valik. Need on loodud inimestele, kes hindavad mugavust, stiili ja keskkonnasõbralikkust.

Kui soovite kogeda kõndimise rõõmu ja avastada avarcade maailma, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie avarcad ei ole lihtsalt jalanõud, vaid lugu, mugavustunne ja kvaliteet ühes paketis. Laske endal astuda samme stiilselt ja mugavalt ning avastage uus tase jalatsimugavuses.

Suvesuss OÜ - Avasta mugavus, avasta stiil!

E-POOD

SUVESUSS OÜ kontaktid

SUVESUSS OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aasta oli firma seitsmes tegutsemisaasta. Tegevusalaks 2022 aastal oli jalatsite jaemüük. Müügitulu oli 2022 aastal 17 201 EUR-i. Firmas töötajaid ei olnud. 2023 aastal on plaanis jätkata jalatsite jaemüügiga.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitavad meie avarcad Teil jalutuskäike rohkem nautida?

Kujutage ette päikeselist päeva, kus olete jalutamas läbi linnapargi või mööda rannaäärt, tunnetades pehmet tuulepuhangut ja päikesekiiri, mis säravad teie naha
ssb.ee
Kujutage ette päikeselist päeva, kus olete jalutamas läbi linnapargi või mööda rannaäärt, tunnetades pehmet tuulepuhangut ja päikesekiiri, mis säravad teie nahal. Teie jalatsid pole lihtsalt jalanõud, vaid pigem unikaalsed kaaslased, mis muudavad iga sammuga teie jalutuskäigu unustamatuks seikluseks. Suvesuss OÜ toob teieni Menorka avarcade maailma, kus käsitööna valminud jalanõud ei ole pelgalt kingad, vaid lugu, mis räägib aastatepikkust traditsiooni ja käsitöömeisterlikkust. Iga paar Menorka avarcasid, mida Suvesuss OÜ pakub, on käsitööna valminud kohalike meistrite poolt, kelle oskus ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.