Rohkema info nägemiseks:

TOOMEL GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 391; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TOOMEL GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

TOOMEL GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Toomel Grupp OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud haldus- ja ehitustöödele. Meie põhitegevus hõlmab laia spektrit erinevatest teenustest, alates kinnisvara haldamisest kuni keerukate ehitusprojektide juhtimiseni. Oleme pühendunud kvaliteedi ja efektiivsuse tagamisele igas tööetapis, pakkudes klientidele usaldusväärseid ja jätkusuutlikke lahendusi.

Toomel Grupp OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad sügavat teadmistepagasit ja praktilisi oskusi ehitusvaldkonnas.

Meie professionaalne lähenemine ja pühendumus klientide vajadustele aitab luua lisaväärtust iga projektiga. Lisaks kvaliteetsetele ehitusteenustele pakume ka konsultatsioone ja nõustamist, et tagada parimad tulemused ja klientide rahulolu.

Ettevõtte peamiseks eesmärgiks on luua tugevad ja pikaajalised suhted klientidega, kes otsivad usaldusväärset partnerit oma haldus- ja ehitusprojektide teostamisel. Toomel Grupp OÜ on teie kindel partner, aidates muuta teie kinnisvarasoovid reaalsuseks.

TOOMEL GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.