Rohkema info nägemiseks:

KÕRESILLA TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 155; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÕRESILLA TÜH kohta arvamuslugu!"

KÕRESILLA TÜH hetkeolukord

Juba 155 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kõresilla TÜ asutati 04.04.2016.a. Tulundusühistu eesmärgiks on toetada ja soodustada oma liikmete majanduslikke huve läbi ühise majandustegevuse, milles liikmed osalevad põllumajandustoodete tarnijate ja teenuste kasutajatena.Kõresilla tulundusühistus on viis liiget.Ühistu võib teha kõiki tehinguid, mis on otseselt või kaudselt vajalikud tema eesmärgi saavutamiseks.

Tulundusühistu põhitegevuseks on segapõllumajandus ja põllumajandusega seotud abitegevuste ja teenuste osutamine. 2017. aastal soetati teraviljakombain Claas Axion ja alustati sõnniku- ja silohoidlate ehitust, 2018. aastal lõpetati tahkesõnnikuhoidla- ja silohoidlate ehitus, projekti

PRIA toetus kokku oli 331 tuhat eurot.

2022.aastal tõõjõukulusid ei olnud, juhatuse liikmele tasusid ei makstud.

Kõresilla TÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

KÕRESILLA TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.