Rohkema info nägemiseks:

VARIKIRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 84; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VARIKIRI OÜ kohta arvamuslugu!"

VARIKIRI OÜ hetkeolukord

Juba 84 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Äriühing alustas oma tegevust 2016. aastal. Põhitegevus on raamatute koostamine. Samuti erinevate tekstide koostamine ja toimetamine (vt https://varikiri.ee/).

Tegevust oli 2022. aastal vähem kui eelmisel aastal. Siiski täideti tellimus (üldkoosoleku ettekanne).

Põhitegevus on olnud Tartu Ülikooli tudengite elu möödunud sajandi teisel poolel kajastava raamatu koostamine, töö selle kallal käib aktiivselt.

Sai katsetatud ka leida autoreid mitmele teisele raamatuprojektile (ise samal ajal arhiivis materjali kogudes), kuid need on tulnud edasi lükata.

Tudengite elu puudutav raamat on lõpufaasis (u 3/4 on valmis). Kui see valmib, siis on plaanis järgmised raamatud valmis teha (mitte lootes enam teistele autoritele).

Töötasu ega juhatuse liikme tasu tulevad kõne alla pärast esimese raamatu valmimist, seni neid makstud ei ole.

Maikuu seisuga on osakapital reservi suurendamisega jõudnud nõutud tasemele.

Juhatuse liige,

Allan Kasesalu

VARIKIRI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.