Rohkema info nägemiseks:

APOLLONEX EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud looma teie unistuste kodu, mis ühendab ilu ja funktsionaalsuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Meie kogenud meeskond teeb viimistlustööd teile lihtsaks ja nauditavaks kogemuseks. Oleme kirglikud oma töö vastu ning alati valmis võtma vastu uusi väljakutseid. 

Otsides professionaalset ja usaldusväärset partnerit ehitiste viimistluses ja remonditöödes, leiate meie ettevõtte - Apollonex Ehitus OÜ. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele ehitusteenustele, mis hõlmavad korterite renoveerimist, laetöid, põrandakattematerjale, valgustust ja vannitubade uuendust.

Meie kogenud meeskond teeb korterite renoveerimise teile lihtsaks ja nauditavaks kogemuseks. Pakume kvaliteetset korterite remonti, mis on täpselt teie soovide ja eelarvega kooskõlas. Olgu see siis väike värskendus või ulatuslik renoveerimine, me hoolitseme selle eest, et teie korter oleks täiuslik kodu.

Teie kodu katus on oluline osa sellest, mis teeb selle tervikuks ja turvaliseks. Meie asjatundlikud spetsialistid võtavad enda kanda laetööd, tagades selle vastupidavuse ja funktsionaalsuse. Olgu tegemist katuse parandamise, renoveerimise või täieliku uuendamisega - me teeme selle korralikult ja usaldusväärselt.

Teie kodu põrand on oluline osa sellest, kuidas see välja näeb ja tundub. Meil on lai valik puitpõrandaid ja muid põrandakattematerjale, mis vastavad teie maitsele ja eelarvele. Meie professionaalne meeskond paigaldab need hoolikalt ja täpselt, tagades teile kauni ja vastupidava põranda.

Apollonex Ehitus on teie usaldusväärne partner ehitiste viimistluses ja remonditöödes. Meie pühendumine kvaliteedile, professionaalsusele ja kliendisõbralikule suhtumisele muudab meid parimaks valikuks teie ehitusprojektide jaoks. Kas soovite oma kodu uuendada või ehitada uue, võtke meiega täna ühendust, et leida parim lahendus teie vajadustele ja eelarvele. Teie unistuste kodu ootab teid!

Võtke meiega ühendust juba täna ja koos leiame parima lahenduse teie viimistluse ja remondi projektide jaoks.

Võta ühendust

APOLLONEX EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

Suurepärane remonditeenus ja uskumatult stiilsed viimistlusmaterjalid!

- Kadri J.

Vannitoa renoveerimine oli stressivaba ja tulemus on imeline! Aitäh!

- Hanna-Liisa R.

Valgustuslahendused muutsid meie kodu palju õdusamaks. Soovitan!

Vannitoa viimistlus - Mida meeles pidada?

Vannituba on kodu üks intiimsemaid ja isiklikumaid ruume. See on koht, kus alustate oma päeva ärkates ja lõpetate selle enne magamaminekut. Seepärast on vannitoa kujundus ja viimistlus äärmiselt olulised. Mida peaksite meeles pidama, kui plaanite vannitoa viimistlust, et luua endale ideaalne puhastumise ja lõõgastumise koht? Esimene asi, mida vannitoa viimistlust planeerides meeles pidada, on selle funktsionaalsus ja mugavus. Küsige endalt, milliseid funktsioone soovite oma vannitoas - kas soovite suurt vanni, dušinurka, topeltvalamut või ruumi sisseehitatud garderoobiks? Kujundage vannituba

Dropdown

kõik artiklid

Elegants ja vastupidavus - Puitpõrandate maailm

Kui otsite viisi, kuidas tuua oma kodusse ajatut elegantsi ja vastupidavust, siis puitpõrandad võivad olla just see täiuslik valik, mis muudab teie eluruumi era
ssb.ee
Kui otsite viisi, kuidas tuua oma kodusse ajatut elegantsi ja vastupidavust, siis puitpõrandad võivad olla just see täiuslik valik, mis muudab teie eluruumi erakordseks. Puitpõrandad ei ole mitte ainult ilusad, vaid pakuvad ka palju eeliseid, mis muudavad need kõrgelt hinnatud põrandakatte valikuks. Puitpõrandad loovad ruumi sooja ja kutsuva atmosfääri, mis on alati teretulnud igas kodus. Erinevate puuliikide ja viimistlusvõimalustega saate kohandada puitpõrandad vastavalt oma maitsele ja interjööri stiilile. Olenemata sellest, kas eelistate klassikalist tamme, eksklusiivset kirsipuud või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.