Rohkema info nägemiseks:

ELAINE MEDICAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 499; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta ELAINE MEDICAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ELAINE MEDICAL OÜ hetkeolukord

Juba 499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Elaine Medical OÜ on ettevõte, mis tegeleb farmaatsiatoodete hulgimüügiga teistesse riikidesse. Seetõttu mõjutab rahvusvaheline farmaatsiatoodete hulgimüügi turg oluliselt ettevõtte majandusnäitajaid. Aastal 2022 oli selle valdkonna majanduslik olukord Elaine Medical OÜ jaoks soodne ning ettevõte teenis oodatavat kasumit. Ettevõtte tegevus on aastaringselt jätkuv ning see ei avalda mõju Eesti elukeskkonnale.

Tehingud tarnijate ja klientide vahel toimuvad nii eurodes, Valgevene rublades kui ka USA dollarites, mis tähendab, et Valgevene rubla ja USA dollari kursside muutused avaldavad olulist mõju ettevõtte finantstulemustele. Aastal 2023 kavatseb ettevõte jätkata oma tegevust ja kasvada.

Ettevõtte plaanid aastaks 2023 on seotud nii olemasolevate turgude konsolideerimisega kui ka uute turgude avastamisega. Elaine Medical OÜ kavatseb jätkuvalt tegeleda farmaatsiatoodete hulgimüügiga teistesse riikidesse, sealhulgas Euroopasse ja SRÜ riikidesse. Ettevõte plaanib laiendada oma turuosa olemasolevatel turgudel ning leida uusi kliente ja partnereid.

Üheks peamiseks prioriteediks on suurendada koostööd olemasolevate tarnijatega ja leida uusi usaldusväärseid partnereid farmaatsiatoodete hankimiseks. Elaine Medical OÜ soovib mitmekesistada oma tootevalikut, pakkudes klientidele laiemat valikut kvaliteetseid farmaatsiatoodete ja meditsiiniseadmete kategooriaid.

Ettevõte on teadlik pidevalt muutuvast rahvusvahelisest olukorrast farmaatsiatoodete turul ning plaanib järgida kõiki kehtivaid regulatsioone ja standardseid. Elaine Medical OÜ pöörab erilist tähelepanu kvaliteedi- ja ohutusstandarditele, tagades, et kõik tarnijad vastavad nendele nõuetele ning ettevõtte tegevus jääb jätkuvalt eetiliseks ja seaduslikuks.

Elaine Medical OÜ olulisemad finantssuhtarvud olid: 31.12.2022 31.12.2021

Ärirentaablus (ärikasum/müügitulu) % 35,77 % 28,79 %

Puhasrentaablus (puhaskasum/müügitulu) % 35,81 % 16,27 %

Omakapitalitootlus ROE (puhaskasum/omakapital) % 15,98 % 10,05 %

Koguvararentablus (puhaskasum/varad) % 15,13 % 9,77 %

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja, (käibevara/lühiajalised 13,19 21,89 kohustused), kordades

Juhatuse liige: ___________________

Vitali Bely

ELAINE MEDICAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.