Rohkema info nägemiseks:

1Partner Haldus OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 988; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta 1PARTNER HALDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

1Partner Haldus OÜ hetkeolukord

Juba 988 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

1Partner Haldus OÜ on moodustatud 2016. aastal Kinnisvaraekspert OÜ haldusobjektide ja meeskonna baasil. Ettevõtte põhitegevusala on kinnisvara korrahoiuteenuse osutamine ühisustele, korteriühistutele ja kaubanduskinnisvarale.

2018. majandusaastal ostis 1Partner Kinnisvara Eesti OÜ 50% osaluse üle Kinnisvaraekspert OÜ-lt. 2018.a.

2021. aastal oli ettevõtte käive 242125 euort, kahjumit saadi 12170 eurot.

2023. aastal plaanib 1Partner Haldus OÜ kasvatada veelgi hallatavate objektide portfelli ning pakkuda kvaliteetset haldusteenust. Selle eesmärgi saavutamiseks kavatseb ettevõte tööle palgata oskusteavet omavaid spetsialiste ning probleemsetest madala kasumiga objektidest on ettevõte valmis loobuma.

1Partner Haldus OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.