Rohkema info nägemiseks:

MUHU ENTERTAINMENT OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume ürituste korraldusele , pakkudes lisaks unustamatute sünnipäevapidude planeerimiset ning korraldust Muhumaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on nagu suur perekond, kus igaüks toob kaasa oma ainulaadse oskusteabe ja kirgliku suhtumise ürituste korraldamisse.

Oleme kogenud ürituste planeerijad, kellel on laialdased teadmised Muhu saare võimalustest ja varjatud aaretest. Iga meie meeskonnaliige on pühendunud sellele, et iga üritus oleks kujundatud vastavalt teie unistustele ja soovidele.

Meie peamine tegevusala on unustamatute ürituste korraldamine Muhu saarel. See võib olla sünnipäevapidu, pulmapidu, firmaüritus või lihtsalt puhkus, mida soovite tähistada erilisel viisil. Meie eesmärk on luua teile kogemus, mis jääb teie mällu alatiseks.

Lisaks sünnipäevapidude planeerimisele ja korraldamisele Muhumaal pakume ka mitmesuguseid muid teenuseid, mis aitavad teil oma üritust täiuslikult ette valmistada. Olgu selleks siis meelelahutus, toitlustus, transpordi korraldamine või mis tahes muu üksikasjad, oleme teie käsutuses, et tagada teie ürituse sujuv ja meeldejääv kulgemine.

Üheskoos saame teha Muhu saarest teie elu kõige meeldejäävama paiga. Olge valmis kogema unustamatuid hetki ja avastama Muhu saare võlusid koos meiega!

KONTAKT

MUHU ENTERTAINMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu

Hopa hobuplaneerija on olnud suureks abiks järje pidamiseks.

- Priidik

Unustamatu sünnipäev Muhumaal, aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet oma ideaalse sünnipäevapeo planeerimiseks

Sünnipäevad on verstapostid, mis väärivad suurejoonelisi tähistamisi. Olgu sa saamas 18 või 35, iga sünnipäev on võimalus koguda sõpru ja peret unustamatuks peoks. Aga kust alustada? Siin on juhend täiusliku sünnipäevapeo planeerimiseks, mis jääb sinu sotsiaalse ringi jututeemaks. Looge oma isiklik visioon Alustage teema vslimisest, mis peegeldab teie isiksust või huvisid. Olgu see šikk must-valge üritus, 90ndate tagasitulekupidu või troopiline luau, teema võib seada tooni kogu teie sündmusele ja muuta selle meeldejäävaks. Mõelge, kellega soovite oma erilist päeva jagada. Hästi koostatud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas korraldada meeldejäävaid kontserte?

Kontserdi korraldamisel on publiku tundmine kõigi otsuste nurgakiviks. Meie elujõulise ja noorusliku publiku jaoks on oluline luua kogemus, mis loob kogukonnatu
ssb.ee
Kontserdi korraldamisel on publiku tundmine kõigi otsuste nurgakiviks. Meie elujõulise ja noorusliku publiku jaoks on oluline luua kogemus, mis loob kogukonnatunnet ja ühist elevust. Enne kontserdi planeerimise detailidesse sukeldumist on oluline seada selged eesmärgid. Kas teie eesmärk on reklaamida uut artisti, koguda raha heategevuseks või lihtsalt pakkuda erilist elamusterohket ööd väljas? Teie eesmärgid juhivad planeerimisprotsessi algusest lõpuni. Ürituse-eelne logistika Toimumiskoha valimine on rohkem kui lihtsalt ruumi leidmine. See on koht, mis vastab teie publiku vibe'ile ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.