Rohkema info nägemiseks:

RAIDHAUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume spetsialiseeritud teenuseid kinnisvaraohutuse ja seaduslikkuse tagamiseks, sealhulgas hoonete auditid, lubade taotlemine ja legaliseerimisteenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RAIDHAUS OÜ meeskonnana mõistame, et teie kinnisvara on rohkem kui lihtsalt investeering; see on pärand. Seetõttu pühendume tipptasemel hoonete auditite, lubade ja legaliseerimisteenuste pakkumisele, et tagada teie hoonete ohutus ja nõuetekohasus. Meie missioon on lihtne: Ehitades usaldust, tagades ohutust!

Alates hetkest, mil hakkate suhtlema meie ekspertidega, kogete pühendumust tipptasemele, mis läbib kõiki meie töö aspekte. Olgu teil vaja hoonete ekspertarvamust või vaja navigeerida hoonete legaliseerimise ja kasutus- ning hoonestuslubade taotlemise keerukuses, oleme teiega igal sammul.

Meie spetsialiseeritud teenused on loodud teie kinnisvarainvesteeringute kaitsmiseks, pakkudes meelerahu põhjalike inspektsioonide ja detailsete aruannete kaudu. Me ei ole lihtsalt linnukese tegijad; me tagame, et teie kinnisvara iga aspekt vastab ohutuse ja seaduslikkuse kõrgeimatele standarditele.

Neile, kes soovivad osta või müüa, pakub meie kinnisvara eelmüügiinspektsioon hindamatut ülevaadet vara seisukorrast, aidates informeerida otsuseid ja kindlustada investeeringuid. RAIDHAUS OÜ-ga ei palka te lihtsalt teenust; te saate partneri, kes kaitseb teie kinnisvara väärtust ja terviklikkust.

Avastage RAIDHAUS OÜ erinevus juba täna ja liituge kinnisvaraomanike hulgaga, kes usaldavad meid oma hoonete kaitsmisel. Pidage meeles, kui on vaja kaitsta teie kinnisvara, oleme meie eksperdid, keda vajate. Ehitades usaldust, tagades ohutust!

Kontakt

RAIDHAUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine!

- Jaan K.

RAIDHAUS OÜ aitas mul kindlustada oma investeeringut ning tagada vara ohutuse.

- Marko P.

Nende ekspertarvamused on väga usaldusväärsed, suurepärane partner kinnisvaraomanikele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on esimesed sammud ehitusloa taotlemisel?

Ehitusload on ehitusprotsessi kriitiline osa, olles ametlikuks nõusolekuks ehituse, ümberehituse või struktuuri lammutamise alustamiseks. Need tagavad, et projektid vastavad kohalikele planeeringuseadustele, ehitusnormidele ja ohutusnõuetele, kaitstes kinnisvara väärtust ja kogukonna heaolu. Üldiselt on uute ehitiste puhul, suuremate renoveerimistööde, struktuurimuudatuste ja oluliste elektri- või torutööde korral nõutav ehitusluba. Siiski ei pruugi väiksemad parandused ja kosmeetilised uuendused luba nõuda. On oluline kontrollida kohaliku ehitusametiga konkreetseid nõudeid. 1. samm: Eeltöö

Dropdown

kõik artiklid

Kui oluline on ennem kinnisvara müüki seisukord ära hinnata?

Hoonehinnangud on kinnisvara seisukorra põhjalikud hindamised, hõlmates selle struktuurse terviklikkuse, süsteemide ja vastavuse kehtivatele ehitusnormidele. Ne
ssb.ee
Hoonehinnangud on kinnisvara seisukorra põhjalikud hindamised, hõlmates selle struktuurse terviklikkuse, süsteemide ja vastavuse kehtivatele ehitusnormidele. Need hinnangud on hädavajalikud igaühele, kes kaalub hoone ostmist, olgu see siis isiklikuks kasutamiseks, investeeringuks või ärilistel eesmärkidel. Hoonehinnangu tegemine enne kinnisvara ostmist võib paljastada potentsiaalseid probleeme, mis ei pruugi olla nähtavad tavapärase läbikäigu ajal. Need hinnangud pakuvad üksikasjalikku aruannet, mis võib mõjutada läbirääkimisi, informeerida renoveerimiseelarveid ja tagada vara ohutuse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.