Rohkema info nägemiseks:

TALLINN HOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 602; jälgijaid - 48. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALLINN HOUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

TALLINN HOUSE OÜ hetkeolukord

Juba 602 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 48 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn House OÜ asutati 2016. aasta maikuus. Ettevõtte põhitegevusalaks on Ibis Tallinn Center hotelli haldamine ja väljaüürimine Juhkentali 28 kinnistul Tallinnas. Ibis Tallinn Center kuulub maailma ühte suurimasse Accor Hotels hotelliketti ja see avati juunis 2019. aastal. Hotellis on 190 numbrituba, 2 nõupidamiste ruumi, restoran ja baar. Suvel on sisehoovis avatud suur terrass. Külastajad saavad parkida oma auto maa-alusesse parklasse.

2022. aasta majandustulemused vastasid seatud eesmärkidele.

Tallinn House OÜ on Hausers Gruppi kuuluv ettevõte.

Aruandeaasta müügitulu moodustas 920 918 ning kasumiks kujunes 328 868 eurot.

Ettevõttes on kolm juhatuse liiget. Juhatuse liikmetele eraldi tasusid ei makstud. Töötajaid ettevõttes ei ole.

Tallinn House OÜ jätkab äritegevust 2023. aastal.

TALLINN HOUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.