Rohkema info nägemiseks:

KORSTEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalse korstnapühkimise ja küttesüsteemide hooldusteenuste pakkumisega, tagades klientide kodude tuleohutuse ja mugavuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kodusoojus on mugav ja meeldiv, kuid oluline on meeles pidada, et see nõuab korralikku hooldust ja jälgimist. Üks tähtis aspekt selles protsessis on korstnapühkimine. Korsten OÜ on spetsialiseerunud korstnapühkimistöödele ja meie eesmärk on tagada teie kodu tuleohutus.

Meie korstnapühkija Viljar Ruusmaa on läbinud põhjaliku korstnapühkimise koolituse ning tal on olemas korstnapühkija kutsetunnistus. Tema kogemused praktikas muudavad ta asjatundjaks selles valdkonnas. Lisaks sellele, et Viljar on professionaalne korstnapühkija, on ta ka sõbralik suhtleja ja valmis jagama asjakohaseid nõuandeid kodu soojuse ja ohutuse kohta. Tema kutsung on tagatis kvaliteetsele korstnapühkimisele.

Korstnapühkija töö ei piirdu ainult korstna puhastamisega, vaid see hõlmab ka olulise süsteemi hooldamist ja jälgimist. Korstnapühkijad on olulised tuleohutuse tagamisel. Hooldamata korstnad ja kütteseadmed võivad saada tõsiseks ohuallikaks teie kodule. Seetõttu on oluline regulaarselt hooldada ja puhastada küttesüsteeme.

Pärast korstnapühkimistööde lõpetamist kannavad meie spetsialistid andmed seadusega ettenähtud Küttesüsteemide portaali. See tagab, et küttesüsteemide hooldustööd on tehtud vastavalt nõuetele ja seadusele. Korstnapühkimise akti ei pea enam eraldi välja andma.

Teie kodu tuleohutus on meie jaoks prioriteet. Korrapärane korstnapühkimine ja küttesüsteemi hooldamine aitavad tagada, et teie kodu jääb turvaliseks ja mugavaks kohaks elamiseks. Ärge kunagi alahinnake hoolduse tähtsust, sest see võib mõjutada kogu pere ohutust ja tervist.

Kui otsite usaldusväärset korstnapühkijat, kes pakub kvaliteetseid teenuseid ja tuleohutust, siis Korsten OÜ on teie valik.

Võtke meiega ühendust ja laske meil hoolitseda teie kodu soojuse ja ohutuse eest!


KONTAKT

KORSTEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa N.

Korsten OÜ on tõeline leid, kui tegemist on korstnapühkimise ja küttesüsteemide hooldusega. Nad on alati õigeaegsed ja nende teenindus on professionaalne. Meie pere tunneb end nüüd turvalisemalt ja soojemalt tänu nende teenustele.

- Roomet S.

Olen pikka aega olnud Korsten OÜ kliendiks ja ei suuda piisavalt kiita nende korstnapühkimise ja hooldusteenuseid. Nad on usaldusväärsed ja pühendunud oma töösse ning nende kütteseadmete hooldamine on muutunud minu kodu lahutamatuks osaks.

- Jaan E.

Korsten OÜ on muutnud minu kodu tuleohutuks ja hubaseks kohaks. Nende korstnapühkijad on sõbralikud ja asjatundlikud ning teenindus on alati kiire ja efektiivne. Soovitan neid kõigile, kes vajavad korstnapühkimise ja küttesüsteemide hooldust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on oluline kasutata kütmiseks kuivi puid?

Kui elate kodus, kus on kamin, pliit või muu puidust kütmise seade, siis teate, kui oluline on kasutada kuivi puid. Kuivad puud on kütte tõhususe ja tuleohutuse seisukohalt hädavajalikud. Allpool on mõned põhjused, miks peaksite kasutama ainult kuivi puid oma kodu küttesüsteemis. Tõhusus: Märg puu sisaldab suures koguses vett, mis põletamisel tarbib palju kütust, kuid ei anna samaväärset soojushulka. Seetõttu kulub märga puud põletades rohkem aega ja kütust, et küttesüsteem soojaks saaks. Kuiv puu põleb kiiremini ja tõhusamalt, mis annab teie kodule kiiremini sooja ning vähendab

Dropdown

kõik artiklid

Miks on korstnapühkimine oluline osa kodu küttesüsteemi hooldamisest?

Korstnapühkimine on oluline osa kodu küttesüsteemi hooldamisest, kuna see tagab tuleohutuse ja küttesüsteemi efektiivse toimimise. Kütteseadmete kasutamine toob
ssb.ee
Korstnapühkimine on oluline osa kodu küttesüsteemi hooldamisest, kuna see tagab tuleohutuse ja küttesüsteemi efektiivse toimimise. Kütteseadmete kasutamine toob kaasa tahma, suitsu ja muude jäätmete kogunemise korstnasse, mis võib tulevikus põhjustada tulekahju, suitsukahjustusi ja muid probleeme. Regulaarne korstnapühkimine aitab kõrvaldada need jäätmed ja tagab korstna vaba ja tõhusa õhuvoolu. See omakorda tagab, et küttesüsteem töötab tõhusalt ja kulutõhusalt ning aitab vältida küttearvete suurenemist. Korstnapühkimine on eriti oluline kodudes, kus kasutatakse tahke kütusena puid või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.