Rohkema info nägemiseks:

KAVESTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kohandatud kvaliteedijuhtimise süsteeme ja koolitusi, eesmärgiga aidata klientidel saavutada tipptase oma tööstusharu juhtimises.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KAVESTO usub, et iga eduka ettevõtte selgroog on pühendumus kvaliteedile. Pideva keskendumisega kvaliteedijuhtimisele oleme tõestanud end kui eksperdid, kelle poole pöörduda ettevõtted, kes soovivad oma tööstusharu tippu jõuda. Meie kõikehõlmav teenuste pakett on loodud selleks, et tõsta teie ettevõtte operatiivset efektiivsust, maandada riske ja parandada üldist kvaliteeti, tagades konkurentsieelise ja suurendades kasumlikkust.

Meie teekond algas visiooniga organisatsioone arendamisest, rakendades ja pidevalt täiustades kvaliteedijuhtimissüsteeme. Oleme uhked oma võime üle juhendada ettevõtteid keerulises protsessis, et saavutada prestiižikaid sertifikaate nagu ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001. Need sertifikaadid ei ole lihtsalt au märgid; need on tunnistus ettevõtte pühendumusest tipptasemele.

Olenemata sellest, kas olete väike kohalik ettevõte või suur rahvusvaheline korporatsioon, tagab meie kohandatud lähenemine, et teie ettevõtte protsessid on optimeeritud, riskid on strateegiliselt hallatud ja kvaliteet on tõhustatud. Meie juhtimiskoolituse programmid on hoolikalt kujundatud selleks, et varustada teie meeskonda teadmiste ja oskustega, mis on vajalikud teie juhtimissüsteemide tõhusaks haldamiseks ja täiustamiseks.

KAVESTO-s me ei paku lihtsalt teenuseid; me pakume partnerlust, mis soodustab kasvu ja juhtimist teie valdkonnas. Meie pühendumus teie edule on järjekindel ja meie asjatundlikkus sisemistes auditites ja kontrollsüsteemides on võrreldamatu. Valige meid, et navigeerida kvaliteedijuhtimise keerukuses ja koos suuname teie ettevõtte suurepärase tuleviku ja juhtimise poole.

Astuge oma teekonnale saamaks tööstusharu liidriks KAVESTO OÜ-ga – kus kvaliteedijuhtimine on liidrite valik.

UURI LISAKS

KAVESTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta

Kohandatud süsteem ületas ootused.

- Jaan

Hindan nende pühendumust detailidele

- Kaarel

Suurepärane kvaliteedijuhtimise koolitus!

KAVESTO OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing OÜ Kavesto tegeleb kvaliteedikontrolliga.. Firmal on tööline, nende palkade ja muude tasude summad on ära toodud eraldi aastaaruande lisas. Antud majandusaastal dividende ei makstud. Osaühing on jätkusuutlit täitmaks oma kohustusi.

Dropdown

kõik artiklid

5 peamist eelist ISO 9001 sertifikaadi puhul

ISO 9001 on rahvusvaheline standard, mis on pühendatud kvaliteedijuhtimissüsteemidele (QMS). See määratleb raamistiku kvaliteedi parandamiseks ja ühise keele mõ
ssb.ee
ISO 9001 on rahvusvaheline standard, mis on pühendatud kvaliteedijuhtimissüsteemidele (QMS). See määratleb raamistiku kvaliteedi parandamiseks ja ühise keele mõistmiseks igale organisatsioonile, mis soovib pakkuda tooteid ja teenuseid, mis vastavad järjepidevalt klientide ja teiste asjakohaste sidusrühmade nõuetele ja ootustele võimalikult tõhusal viisil. ISO 9001 sertifikaat ei ole lihtsalt au märk; see on praktiline tööriist, et tagada ettevõtte kvaliteedijuhtimissüsteemi kooskõla rahvusvaheliste parimate tavadele. See aitab ettevõtetel oma protsesse lihtsustada, tõhustada efektiivsust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.