Rohkema info nägemiseks:

NORALA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 144; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta NORALA OÜ kohta arvamuslugu!"

NORALA OÜ hetkeolukord

Juba 144 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevus on lambakasvatus.

Aruandeperioodi lõpuks oli kari võrreldes eelmise aastaga 5 isendi võrra väiksem. Soetati isane Maremma-Abruzzi lambakoer ja alustati tema väljaõpetamisega. Poegimise perioodil hoidsid koerad rongad poegivatest uttetest eemal. Koerad elasid kogu aeg lammaste juures ning rohkem murdmisi ei esinenud.

Peamised kulud olid seotud lammastele kuivsööda ostmisega. Täiendavad kulud olid seotud lammaste toitumisega ja tervisega ning karjaaedade uuendamisega.

2022. aastal sai ettevõte erakorralist kohandamistoetust (uted ja emakitsed) ning kliimat ja keskkonda säästvate põllumajandustavade toetust kokku 2615, 37 eurot. Tulu saadi ka lammaste ja lambasõnniku müügist.

NORALA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.