Rohkema info nägemiseks:

KUUSIKU TARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teile pakub teenust professionaalne tehnikute meeskond kelle kogemustepagas ja taip on suur ning tehtud saavad ka keerulisemad projektid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas oled mõelnud kodu või äriruumi renoveerimise peale, kuid ei tea, kust alustada? Kuusiku Tare OÜ on siin, et muuta sinu ehitus- ja remondiplaanid reaalsuseks ning teha see protsess võimalikult lihtsaks ja muretuks.

Kuusiku Tare OÜ on nooruslik ja kogenud ehitusettevõte, mille eesmärk on muuta sinu unistused reaalsuseks. Meie meeskond on pühendunud oma tööle ja hindab klientide rahulolu kõrgelt. Oleme omandanud kogemusi mitmes ehitus- ja remondivaldkonnas ning suudame pakkuda mitmekülgseid lahendusi igale vajadusele.

Miks Meid Usaldada:

  • Kvaliteet: Meie jaoks on kvaliteet esmatähtis. Kasutame vaid parimaid materjale ja tehnoloogiaid, et tagada tööde vastupidavus ja ilu.

  • Kiirus: Mõistame, et aeg on oluline ressurss. Seetõttu teeme kõik endast oleneva, et projekte lõpetada kiiresti ja efektiivselt.

  • Kogenud Meeskond: Meie meeskonnas töötavad kogenud ja professionaalsed ehitus- ning remondispetsialistid, kes tunnevad oma ala hästi.

  • Nõustamine: Oleme alati valmis nõustama ja jagama oma teadmisi ja kogemusi, et aidata sul teha parimaid otsuseid.

  • Hinnapakkumine: Pakume tasuta hinnapakkumist, et saaksid selge ülevaate projekti kuludest enne selle algust.

  • Garantii: Anname garantiid meie tehtud töödele, et saaksid olla kindel nende kvaliteedis ja vastupidavuses.

Kuusiku Tare OÜ teenindab äri- ja erakliente peamiselt Tartumaal ja Lõuna-Eestis, kuid oleme valmis klientidele appi tulema ka teistes Eesti piirkondades.

Oleme siin, et muuta sinu ehitus- ja remondiideed reaalsuseks ning tagada, et tulemus vastaks sinu ootustele. Ära kõhkle meiega ühendust võtmast ning laseme sinu projektidel särama hakata.

Sinu usaldus on meile oluline!

kontakt

KUUSIKU TARE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Ärevusest vabanemine on võimalik Kätlini abiga! Tänan südamest!

- Mart T.

Kiire ja usaldusväärne elektritööde teenus.

- Marko S.

Korteri remont oli tõeliselt meeldiv kogemus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on kinnisvara hooldus oluline?

Kinnisvara on investeering, mis nõuab pidevat hoolt ja hooldust, et säilitada oma väärtust ja tagada optimaalne toimimine. Alates 2021. aastast oleme pakkunud kinnisvarahoolduse teenust asutustele, aidates lahendada kiireloomulisi probleeme ja hooldada erinevaid süsteeme ja seadmeid, mis on kinnisvara sujuva toimimise aluseks. Kinnisvara hooldus ei ole lihtsalt iluasja, vaid see on oluline, et tagada hoone ohutus, mugavus ja efektiivne toimimine. Siin on mõned peamised põhjused, miks kinnisvara hooldus on hädavajalik: Väärtuse säilitamine: Korrapärane hooldus aitab säilitada kinnisvara

Dropdown

kõik artiklid

Sauna ehitamise praktilised nõuanded ja eelised

Saun ei ole mitte ainult koht, kus ennast lõõgastada ja soojendada, vaid see pakub ka mitmeid tervislikke eeliseid ning võib olla suurepärane lisandväärtus sinu
ssb.ee
Saun ei ole mitte ainult koht, kus ennast lõõgastada ja soojendada, vaid see pakub ka mitmeid tervislikke eeliseid ning võib olla suurepärane lisandväärtus sinu kodule. Selles artiklis uurime sauna ehitamise praktilisi nõuandeid ja kõiki eeliseid, mida see võib tuua sinu igapäevaelusse. Enne kui sukeldume nõuannetesse, miks üldse kaaluda sauna ehitamist? Siin on mõned peamised põhjused: Tervislikud kasud: Saunakülastused võivad aidata leevendada stressi, parandada vereringet, vähendada lihaspingeid ning isegi suurendada immuunsust. Regulaarne saunatamine võib tõsta üldist heaolu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.