Rohkema info nägemiseks:

PLAATEKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud plaatimistöödele, paigaldades plaatpõrandaid ja -seinu erinevates keskkondades, alustades kodudest ja lõpetades kontorite ning avalike ruumidega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit plaatpõrandate ja -seinte paigaldamiseks ning viimistlemiseks, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie, PLAATEKO OÜ, oleme pühendunud pakkuma tipptasemel plaatimistöid, mis rõhutavad nii funktsionaalsust kui ka visuaalset atraktiivsust.

PLAATEKO OÜ meeskond tegeleb plaatimistöödega erinevates keskkondades, olgu selleks siis kodu, kontor või avalikud ruumid. Meie teenuste hulka kuuluvad plaatide paigaldus, parandustööd ja remonditööd. Kui soovite muuta oma kinnisvara ilusamaks, vastupidavamaks ja unikaalsemaks, siis oleme teie käsutuses.

Meie kogenud meeskond omab vajalikke oskusi ja teadmisi, et pakkuda teile parimat võimalikku tulemust. Kasutame kvaliteetseid materjale ja täpsust ning tähelepanu detailidele on meie töö lahutamatu osa.

Olenemata sellest, kas soovite uuendada oma kodu, bürooruumi või avalikku kohta, võite kindel olla, et PLAATEKO OÜ on teie usaldusväärne partner plaatimistööde valdkonnas. Loomulikult, meie teenuste hulka kuuluvad ka ehitustööd ja erinevad lisateenused, mis muudavad teie kinnisvara veelgi kaunimaks ja funktsionaalsemaks.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

PLAATEKO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko T.

PLAATEKO meeskond tegi suurepärast tööd minu kodu vannitoa uuendamisel. Tulemus oli nii vastupidav kui ka ilus.

- Sander S.

Nende loovad disainilahendused tõid ruumi uue elu sisse ja kliendid on selle üle vaimustuses!

- Marek U.

Meie erisoovid ja eelistused võeti arvesse ning meeskond suutis luua täpselt sellise tulemuse, nagu me soovisime!

Plaatimise võlu: Kuidas luua silmapaistev ja vastupidav põrand või sein?

Kas soovite anda oma kodule või äripinnale uue ilme ja luua silmapaistev ning vastupidav põrand või sein? Plaatimine on võti, mis võimaldab teil saavutada just sellise tulemuse. Plaateko OÜ on teie usaldusväärne partner, kes pakub professionaalset ja loomingulist lähenemist plaatimistöödele, aidates teil luua unikaalse ja vastupidava kodu või äriruumi. Plaateko OÜ on tuntud oma kvaliteetsete plaatimistööde poolest. Meie kogenud meeskond omab laialdasi teadmisi ja kogemusi plaatide materjalide, värvide ja paigaldustehnikate osas. Olgu teie eesmärgiks kaunis köögipõrand, elegantne vannituba

Dropdown

kõik artiklid

Ehitustööde efektiivsus: Kuidas saavutada kiire ja tulemuslik renoveerimine ning ehitamine?

Kas soovite oma kodu renoveerida või uut ehitusprojekti ellu viia, kuid otsite usaldusväärset partnerit, kes tagab kiire ja tulemusliku töö? Plaateko OÜ on teie
ssb.ee
Kas soovite oma kodu renoveerida või uut ehitusprojekti ellu viia, kuid otsite usaldusväärset partnerit, kes tagab kiire ja tulemusliku töö? Plaateko OÜ on teie lahendus! Oleme juhtiv ettevõte ehitustööde valdkonnas, kes pakub kiiret ja efektiivset renoveerimist ning ehitamist, tagades kvaliteedi ja rahulolu. Plaateko OÜ meeskond omab ulatuslikku kogemust ehitustööde alal ning on võimeline pakkuma mitmekülgseid teenuseid, mis vastavad teie vajadustele. Oleme spetsialiseerunud renoveerimisprojektidele, olgu selleks siis kodu ümberehitus, vannitoa uuendamine või köögi remont. Lisaks pakume ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.