Rohkema info nägemiseks:

MAJAKA KODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1237; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAJAKA KODU OÜ kohta arvamuslugu!"

MAJAKA KODU OÜ hetkeolukord

Juba 1237 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Majaka Kodu OÜ on 2016. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on kinnisvaraarendus, kinnisvara üürile andmine ja majutusteenuse osutamine.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad risked 2023. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudus. Laenud intressimäärad on osaliselt seotud

EURIBORiga, mille kasv mõjutas ka ettevõtte intressikulusid.

Majandustegevusest 2023

Aruandeaastal toimus kinnisvara arendusprojektide ehitus ja müük Tallinnas. Valminud arendusprojekti korterid said edukalt müüdud. Jätkasime ehitust majutusteenuse osutamise eesmärgil arendatavas projektides, mis valmivad 2024. aasta esimeses pooles.

Osaühingu majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid. Oma tegevuses jälgitakse keskkonna säästlikkuse printsiipe.

Ühingu juhatuses muudatusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud 2024. aastal ettevõte plaanib siseneda lühiajaliseüüriturule Tallinnas.

Juhtkonna hinnangul on ettevõtte tegevus jätkuv.

MAJAKA KODU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.