Rohkema info nägemiseks:

VOKIAUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on diagnostika, rehvide teenused ning sõidukite põhjalik remont ja hooldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Vokiauto OÜ, kus teie sõiduki jõudlus ja pikaealisus on meie peamine prioriteet. Meie missioon on lihtne: Me oleme spetsialiseerunud diagnostikale, rehvitöödele ja kõikehõlmavale sõiduki remondile ning hooldusele, et tagada teie auto sujuv töö igal sõidul.

Alates meie loomisest oleme pühendunud erakordse teeninduse ja võrdlematu ekspertiisi pakkumisele autohoolduse valdkonnas. Meie sertifitseeritud tehnikute meeskond on varustatud tipptasemel tööriistade ja tehnoloogiaga, et pakkuda täpset diagnostikat nii sõiduautodele kui kaubikutele. Me mõistame usaldusväärse sõiduki tähtsust, mistõttu pakume laia valikut teenuseid, mis on kohandatud vastavalt teie auto vajadustele.

Alates 3D sildade reguleerimisest, mis tagavad teie rataste täiusliku joonduse, kuni rehvivahetusteni, mis varustavad teie autot igasuguste teeolude jaoks, oleme teid katnud. Meie kliimasüsteemi teenused hoiavad teid mugavalt olenemata ilmastikust ja meie kõikehõlmavad sõiduki remondi ja hoolduse programmid on loodud teie auto eluea pikendamiseks.

Vokiauto OÜ-s usume läbipaistvasse hinnastamisse ja tõhusasse teenindusse. Meie diagnostika sessioonid on konkurentsivõimeliselt hinnastatud ja pakume tasuta telefonikonsultatsioone, et käsitleda teie kohest muret. Samuti pakume prioriteetseid teenuseid nendeks kordadeks, kui te lihtsalt ei saa oodata.

Avastage meie valikut premium auto lisavarustust, et parandada oma sõidukogemust. Olgu vajalik rutiinne kontroll või keeruline remont, meie meeskond on valmis pakkuma teie sõidukile parimat hoolt.

Valige Vokiauto OÜ kui partner autohoolduses, mis seisab kvaliteedi, usaldusväärsuse ja tipptaseme eest. Tipptasemel autohooldus! – see pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Kontakt

VOKIAUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Professionaalne teenindus ja kiire lahendus!

- Jaanika P.

Suurepärane töö ja sõbralik personal!

- Mart S.

Olen väga rahul teenusega, soovitan kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas teie rehvid kuluvad ebaühtlaselt?

Rattapaigaldus on oluline osa auto hooldusest, mis tagab, et teie sõiduki rattad on seadistatud optimaalsele positsioonile vastavalt tootja spetsifikatsioonidele. Õige paigaldus on oluline teie rehvide pikaealisuse, kütusesäästlikkuse ja turvalise sõidukogemuse jaoks. 3D rattapaigaldus on kaasaegne, täpne meetod, mis kasutab edasijõudnud kaameraid ja sensoreid teie rataste nurkade mõõtmiseks. See tehnoloogia võimaldab täpseid reguleerimisi teie rataste kamber-, toe- ja kasterinurkadele, tagades nende täiusliku joonduse. Rattapaigalduse eiramine võib viia suurenenud rehvikulumiseni, kehva

Dropdown

kõik artiklid

Millal on õige aeg oma rehve vahetada ja miks see on oluline?

Hooajalised rehvivahetused ei ole lihtsalt soovitus; need on kriitilise tähtsusega sõiduki hoolduse aspekt, mis võib oluliselt mõjutada teie ohutust teel. Õiged
ssb.ee
Hooajalised rehvivahetused ei ole lihtsalt soovitus; need on kriitilise tähtsusega sõiduki hoolduse aspekt, mis võib oluliselt mõjutada teie ohutust teel. Õiged rehvid võivad parandada sõiduki haarduvust, juhitavust ja üldist sooritusvõimet erinevates ilmastikutingimustes. Ilmastikutingimused avaldavad sügavat mõju teie rehvide sooritusvõimele. Temperatuuri kõikumised võivad muuta rehvi rõhku ja mustrite paindlikkust, põhjustades haarduvuse vähenemist ja suurenenud kulumist, kui seda ei hallata korralikult. Erinevate hooaegade rehvitüübid Soojema ilma jaoks mõeldud suverehvid pakuvad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.