Rohkema info nägemiseks:

NUTIBOX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 170; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NUTIBOX OÜ kohta arvamuslugu!"

NUTIBOX OÜ hetkeolukord

Juba 170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Nutibox OÜ põhitegevusalaks oli nutiseadmete laadimisautomaatide pakkumine erinevatele huvipunktidele (EMTAK 96099). Tegu on mujal maailmas levinud ja populaarsete seadmetega, mille kappidesse saavad turvaliselt luku taha kliendid oma nutiseadme laadima jätta ja seni ise aega vastavas huvipunktis veeta. Kuna ettevõtte Nutibox OÜ tegevus ei saavutanud samasugust populaarsust Eestis, siis hetkel on ettevõtte tegevuse peatatud, laadimisautomaadid keskustest ära toodud, mistõttu hetkel ühtegi püsikulu ei ole ning ettevõtte omanikud kaaluvad ja pole veel otsustanud, kuidas jätkata - kas ettevõtte tegevus täielikult lõpetada või mõelda välja täiesti uus tegevusplaan, kuidas siiski jätkata ja sel juhul ka omakapitali sissemaksed teha. Laadimisautomaadid toodi huvipunktidest ära augustis 2017.

Aastal 2018 üritas Nutibox tegevust alustada e-kaubanduse valdkonnas, kangaste müüki vahendades, milleks loodi veebipood www.gretikangad.ee. Tegevuse finantseerimiseks ja ettevõtte kasumlikuks töötamiseks finantseeriti tegevust pikaajalise laenuga. 2020 aastal vähendati laenusid kangaste müügitulu arvelt, sellega jätkatakse ka 2023 aastal ning kui laovarud otsa saavad on ettevõttel plaanis ilmselt lõplikult tegevus lõpetada.

NUTIBOX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.