Rohkema info nägemiseks:

POSITIVELY INSPIRING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 436; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta POSITIVELY INSPIRING OÜ kohta arvamuslugu!"

Vulfram pääses finaali – selgusid Pärnumaa aasta toote finalistid

Pärnumaa aasta toote konkursile esitati 17 kandidaati, kellest kümme pääses rahvahääletusele ja siiralt hea meel on tõdeda, et Vulfram.com poolt loodud lukuga dressikas, oli üks edasijõudnutest. Oma lemmiku saavad huvilised valida Pärnu Postimehe veebigallupis 15. oktoobrini. Anna oma hääl siin Võitja tehakse teatavaks novembris toimuval maakondlikul tunnustusüritusel “Pärnumaa Tegijad 2022”.  Suur aitäh kõigile kaasaelajatele! Errit […] The post Vulfram pääses finaali – selgusid Pärnumaa aasta toote finalistid appeared first on Positively Inspiring Lifestyle.

Loe algallikast positively-inspiring.com

Dropdown

kõik artiklid

Pärnakalt pärnakale – kõne

Kõne (10min) pärnakalt pärnakale#erinevusrikastab#reeglid#inimlikkus#koostöö#südamestsüdamesse Aitäh Urmas Lass kutsumast, Andrus Kallastu filmimast ning loomul
positively-inspiring.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.