Rohkema info nägemiseks:

FORBER GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud metsamajanduse parema tuleviku rajamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FORBER GROUP OÜ on pühendunud metsamajanduse parema tuleviku rajamisele. Meie peamine tegevusvaldkond on raieõiguste ja metsakinnistute ost, kuid pakume ka mitmeid teisi metsamajandamisega seotud teenuseid, sealhulgas raieteenus, metsamajanduskava koostamine ja metsa uuendamine.

Oleme tegutsenud metsaraietööstuses juba 15 aastat ning metsamaterjali veo kogemust on meil 10 aastat. Selle ajaga oleme kogunud väärtuslikke teadmisi ja kogemusi, mis võimaldavad meil pakkuda oma klientidele parimaid lahendusi. Meie põhieesmärk on aidata metsaomanikel maksimeerida oma metsade väärtust, pakkudes professionaalseid ja tõhusaid teenuseid.

Hetkel keskendume eriti raieõiguste teostamisele ja metsamaterjali ekspordile. Meie eesmärk on luua suuremat väärtust sinu metsamaterjalile, tagades, et iga tööetapp alates raiest kuni ekspordini toimub võimalikult sujuvalt ja tõhusalt. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes tunnevad põhjalikult metsandussektorit ja suudavad pakkuda kõrgetasemelist teenust.

FORBER GROUP OÜ pakub laia valikut teenuseid, et rahuldada erinevaid metsanduslikke vajadusi. Meie raieteenus hõlmab professionaalset ja keskkonnasõbralikku lähenemist, mis tagab metsade jätkusuutliku majandamise. Koostame ka metsamajanduskavu, mis aitavad planeerida ja optimeerida metsa hooldust ja raiet tulevikus. Metsa uuendamise teenus tagab, et metsad püsivad tervena ja produktiivsena ka järgnevatel põlvkondadel.

Meie ettevõtte tugevus peitub meie võimes pakkuda terviklikke lahendusi, mis on kohandatud iga kliendi vajadustele. Teeme tihedat koostööd klientidega, et mõista nende eesmärke ja pakkuda lahendusi, mis ületavad ootusi. Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule tagab, et iga projekt saab teostatud professionaalselt ja tõhusalt.

FORBER GROUP OÜ usub, et metsandus on oluline ja väärtuslik tegevusala, mis vajab hoolikat planeerimist ja teostust. Meie eesmärk on aidata metsaomanikel saavutada parimaid tulemusi oma metsade majandamisel, tagades samal ajal keskkonna jätkusuutlikkuse ja bioloogilise mitmekesisuse säilimise.

uuri lisaks!

FORBER GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart L.

Nende abil olen suutnud oma metsamaterjali väärtust suurendada.

- Tiit R.

Suurepärane kogemus FORBER GROUP OÜ-ga! Nad teevad oma tööd kiiresti ja efektiivselt.

- Raul T.

Väga rahul metsamajanduskava koostamisega.

FORBER GROUP OÜ tegevusaruanne 2023

Forber Group OÜ on asutatud 01.07.2016. Ettevõtte põhitegevusaladeks aruandeperioodil oli raieõiguse ost-müük ning metsa ja aiasaaduste kokkuost ja müük. Müügitulu aruandeperioodil oli 1 232 203 eurot, kasum 38 003 eurot. 2024 aastal on eesmärgiks hakata töötlema ja väärindama metsamarju, seeni ning sisenemine uutele Euroopa turgudele, müügikäibe suurendamine.

Dropdown

kõik artiklid

Metsateenused ja metsamajanduskava

Raieteenus Pakume raieteenust kõigile metsaomanikele ja -haldajatele. Meie kogenud meeskond teostab raieid vastutustundlikult, pöörates erilist tähelepanu kesk
ssb.ee
Raieteenus Pakume raieteenust kõigile metsaomanikele ja -haldajatele. Meie kogenud meeskond teostab raieid vastutustundlikult, pöörates erilist tähelepanu keskkonnale ja metsa tervisele. Pehmel pinnasel teostame raieid ainult talvisel ajal, et minimeerida metsaaluse kahjustusi. Miks valida meid? Pakume metsa majandamise täisteenust alates metsamajanduskava koostamisest kuni metsa uuendamiseni. Meie personaalne lähenemine tagab, et kõik tegevused vastavad nii sinu eesmärkidele kui ka metsa vajadustele. Meie spetsialistid kasutavad kaasaegseid meetodeid ja tehnoloogiaid, et saavutada parim

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.