Rohkema info nägemiseks:

ASIS CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme peamiselt õigusteenuste pakkumisega, püüdes leida klientidele parimaid lahendusi nende õigusalastele probleemidele ja tagades kvaliteedi ning kliendirahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Õigusalased küsimused ja mured on osa meie igapäevaelust, kuid sageli jäävad need lahendamata või ebapiisavalt tähelepanuta. ASIS CONSULT OÜ on pühendunud sellele, et tagada klientidele parim võimalik õigusteenus, mis vastab nende vajadustele ja toob kaasa tõelise rahulolu.

Meie eesmärk on ühemõtteline - pakkuda parimat kvaliteeti ja rahuldada igasuguseid õiguslikke muresid. Keskendume klientide probleemidele, ennetades neid ja vältides edasiseid komplikatsioone. Meie jaoks on äärmiselt oluline, et iga klient lahendaks oma õiguslikud väljakutsed meie abiga ja jääks selle tulemusega rahule. Kui me leiame, et keegi teine võib teatud valdkonnas pakkuda paremat nõustamist, ütleme selle oma klientidele ausalt.

ASIS CONSULT OÜ missiooniks on pakkuda õigusteenust, mis on kvaliteedilt tipptasemel ja samal ajal taskukohane. Meie oleme teie jaoks olemas, olles kättesaadavad just siis, kui ja kus te meid vajate. Meie jaoks on oluline täita oma antud lubadused ja pidada kinni tähtaegadest. Me ei tee tühje lubadusi, sest me teame, et iga lubadus on kohustus.

Meie jaoks on äärmiselt oluline, et õigusabi oleks kättesaadav igaühele, kes meie poole pöördub. Seetõttu oleme valmis olema paindlikud nii teenuste hindade kui ka maksetähtaegade kokkuleppimisel. Teie vajadused on meie jaoks prioriteet, ja me teeme kõik endast oleneva, et tagada, et te saaksite vajaliku õigusabi ilma suurema koormuseta.

Meie õigusbüroo juristidel on magistrikraad õigusteaduses (Master of Arts in Law), mis tähendab, et nad omavad vajalikku pädevust klientide esindamiseks kohtumenetluses ja tagavad õigusteenuste kõrge kvaliteedi. Te võite olla kindel, et meie meeskond on teie kõrval igal sammul, aidates teil lahendada keerulisi õiguslikke küsimusi.

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset õigusteenust, siis võtke meiega ühendust. Oleme valmis teid aitama ja leidma parima võimaliku lahenduse teie õiguslikele muredele. ASIS CONSULT OÜ - Teie usaldusväärne partner kõigil elu etappidel.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

ASIS CONSULT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit K.

Nad aitasid mind keerulise lepingu vaidluse lahendamisel ning nende juristid näitasid üles suurt pädevust ja pühendumist minu õiguste kaitsmisel. Lisaks on nende paindlikkus hindade ja maksetähtaegade osas teinud õigusabi saamise minu jaoks ülimalt lihtsaks.

- Jaan R.

Nende meeskond on alati valmis aitama ja nende kvaliteetne õigusnõustamine on aidanud mul lahendada mitmeid keerulisi olukordi nii äri- kui ka isiklikus elus. Mul on alati meeldiv kogemus olnud nende teenuste kasutamisel, ning ma hindan nende pidevat tähtaegadest kinnipidamist ja ausust oma klientidega.

- Maria T.

ASIS CONSULT OÜ on minu jaoks olnud ideaalne partner minu ettevõtte õigusküsimuste lahendamisel. Nende juristid on näidanud üles suurt teadmiste pagasit ja oskust kiiresti reageerida muutuvatele oludele.

ASIS CONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on õigusteenuste pakkumine. ASIS Consult OÜ on asutatud 01.07.2016 aastal.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas lahendada võlgadest tulenevaid probleeme ilma kohtusse minemata?

Võlad on igasuguse ettevõtte jaoks suur probleem, eriti kui need jäävad pikaks ajaks tasumata. Võlad võivad põhjustada rahavoo probleeme, negatiivset mainet ja
ssb.ee
Võlad on igasuguse ettevõtte jaoks suur probleem, eriti kui need jäävad pikaks ajaks tasumata. Võlad võivad põhjustada rahavoo probleeme, negatiivset mainet ja võivad põhjustada ka õiguslikke probleeme. Kuidas lahendada võlgadest tulenevaid probleeme ilma kohtusse minemata? Üks võimalus on saavutada võlgnevuse sissenõudmiseks kokkulepe võlausaldajaga. Võlausaldajaga läbirääkimiste pidamine võib aidata võlaõiguseid tasuda osadena või leppida kokku uues maksetingimuses. Enne kokkuleppele jõudmist on oluline mõista võlausaldaja õigusi ja nõudeid. Meie ettevõte pakub võlausaldajatele juriidilist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.