Rohkema info nägemiseks:

NORTHSTAR MEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 741; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NORTHSTAR MEDIA OÜ kohta arvamuslugu!"

NORTHSTAR MEDIA OÜ hetkeolukord

Juba 741 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal sai Northstar Media OÜ tegevusloa raadioteenuste osutamiseks Narva linnas, suurendades saatevõrgu 5 linnani. Samuti käivitas kolm täiendavat Interneti-kanalit ja sulges ühe. Nüüd on Relaxi internetikanalite koguarv üks põhikanal ja 6 lisakanalit. Raadio Relax on Eesti suurima alamkanalite koguarvuga.

2022. aastal hakkas Northstar Media OÜ COVID19 pandeemiast taastuma. Alles 2022. aastal, pärast piirangute kaotamist, hakkas reklaamiturg uuesti kasvama ja sellega koos kasvama ka meie müük.

Ettevõte osaleb hetkel järgmisel FM sagedusvõistlusel. Täiendavate sagedustega saame veelgi suurendada Relax FM raadiojaama levi ja vastavalt suurendada tulusid.

Northstar Media OÜ võitis koos Expat Relocation Estoniaga 2022. aastal riigihanke videomaterjalide tootmiseks. Projekt tõi meie ettevõttele olulise osa tuludest.

2022. aastal sõlmisime koostöölepingu Raadioreklaami OÜ-ga. Ettevõte müüb meie reklaami. Selle tulemusena kasvas meie müük aasta lõpuks mitu korda. Kasvutrend jätkus ka 2023. aastal. Seetõttu plaanime lähiaastatel oma tulusid oluliselt suurendada.

NORTHSTAR MEDIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.