Rohkema info nägemiseks:

EVISS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rosi Puhkemaja pakub mitmekülgseid puhkuseteenuseid maalilises Ida-Virumaa piirkonnas, olles ideaalne sihtkoht nii sportlastele, loodushuvilistele kui ka neile, kes otsivad rahulikku puhkust sõprade, pere või isegi soolo seikluste jaoks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Rosi Puhkemajja, kus avaneb võimalus sukelduda maalilisse Ida-Virumaa piirkonda ja kogeda unustamatut puhkust looduse rüpes. Meie puhkemaja on ideaalne peatuskoht nii sportlastele kui ka loodushuvilistele, pakkudes lõputuid seiklusvõimalusi ja rahulikku puhkust.

Astudes sisse meie sooja ja kutsuvasse kaminasaali, tervitab sind hubane atmosfäär, mis loob ideaalse keskkonna lõõgastumiseks. Saunaelamus on meie üks pärleid, kus saad lõõgastuda ja noorendada end pärast päevast seiklust. Terrassilt avaneb hingemattev vaade ümbritsevale loodusele, kus saad nautida maagilisi päikeseloojanguid tünnisaunas.

Pakume midagi kõigile - lastega peredele on mõeldud välimänguväljakud ja mängumaja, luues noorematele külalistele oma mängulise oaasi. Mahutame mugavalt kuni 10 inimest, muutes Rosi Puhkemaja ideaalseks valikuks perepuhkuseks, seltskonnapuhkuseks või meeskonnatööks.

Meie pühendunud meeskond on loonud puhkemaja, kus esmatähtis on külaliste mugavus ja rahulolu. Lisaks saate tellida õhtusöögi või peolaua, et nautida kohapeal kvaliteetset kulinaarset elamust.

Rosi Puhkemaja kutsub sind sukelduma rahu ja lõõgastuse maailma, kus tekivad unustamatud mälestused. Ootame sind, et jagada seda erakordset kogemust, kus loodus, luksus ja külalislahkus sulanduvad üheks.

Oleme valmis pakkuma sulle unikaalset ja meeldejäävat puhkust Rosi Puhkemajas. Võta ühendust meie meeskonnaga ning leiame koos parima lahenduse, et muuta sinu viibimine meie puhkemajas erakordseks elamuseks.

Tule avasta Rosi Puhkemaja võlud ja loo endale mälestused, mis kestavad terve elu!

UURI LISAKS

EVISS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli

Hea rahulik koht.

- Diana

Very cosy, clean house with comfy beds. It has everything you need!

- Margus

Koht on lihtsalt suurepärane ja peremees on lahke!

EVISS OÜ tegevusaruanne 2022

Oü Eviis on asutatud selleks, et pakkuda kvaliteetset teenust puhkemaja rentimisel Ida-virumaal. Rosi puhkemaja on rajatud Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist (EAFRD) saadud toetuse abiga. Puhkemaja käivitamine ja teenuste pakkumine toetab otseselt Virumaa Koostöökogu strateegia 2015-2023 eesmärke ning tegevuspiirkonna võimekust turistide teenindamisel.

Dropdown

kõik artiklid

Mida teha vaba ajaga, kui peatute Rosi Puhkemajas?

Kui otsustate Rosi Puhkemajas peatuda, avaneb teile võimalus osa saada mitmekülgsetest seiklustest ja põnevatest tegevustest, mida pakutakse koostöös Adrenaator
ssb.ee
Kui otsustate Rosi Puhkemajas peatuda, avaneb teile võimalus osa saada mitmekülgsetest seiklustest ja põnevatest tegevustest, mida pakutakse koostöös Adrenaatoriga. Siin on lühike ülevaade nendest adrenaliinirikastest võimalustest: Seiklusmatkad Looduses Avastage vanu Kohtla karjääri radu seiklusmatkal, kus tegevused hõlmavad kaardi järgi orienteerumist, aardejahti, parvega veetakistuse ületamist ning teiste põnevate takistuste ületamist. Eesmärgiks on looduses liikumine, meeskonnatöö arendamine ja väljakutseid täis ülesannete lahendamine. Sportlikud Väljakutsed Proovige sportlikku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.