Rohkema info nägemiseks:

ARR-GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6085; jälgijaid - 15. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta ARR-GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Arr-Grupp OÜ on 2016. aastal loodud Eesti eraettevõte, mis on pühendunud usaldusväärsete lahenduste ja professionaalse töö pakkumisele. Töötame aastaringselt üle Eesti ja Soome, pakkudes lamekastuste ehituse, soojustuse ja lammutustööde ning profiilpleki paigalduse teenuseid. Meie visiooniks on luua parim koostöö kliendiga, tagades kvaliteetse töö optimaalse aja ja hinna raames.

Meie pühendumus usaldusväärsetele lahendustele peegeldub meie töös. Oleme ehitusvaldkonna eksperdid, kes tagavad professionaalse ja täpse töö igas olukorras.

Meie eesmärk on ehitada parimaid lamekatuse lahendusi, mis vastavad teie vajadustele. Koostöös tellijaga paneme rõhku kvaliteedile, optimaalsele ajakavale ja taskukohasele hinnale.

Meie edu saladus peitub pidevas sihipärases töös. Oleme pühendunud oma oskuste ja teadmiste pidevale täiustamisele, et pakkuda alati parimat teenust.

Oleme äritegevuses alati ausad ja eetilised. Otsustame ärilisest mõtlemisest lähtuvalt, tagades nii klientidele kui ka partneritele läbipaistvuse ja usaldusväärse suhte.

Meie meeskond koosneb kogenud ja professionaalsetest töötajatest, kes on alati valmis võtma vastu uusi väljakutseid. Oleme rõõmsameelsed, õpivõimelised, avatud, paindlikud, loomingulised, uuendusmeelsed ja edumeelsed.

Oleme spetsialiseerunud lamekatuste ehitamisele, kasutades parimaid materjale ja tehnikaid, et tagada vastupidavus ja funktsionaalsus igas olukorras. Teostame lamekatuste soojustust ja lammutustöid, tagades nii soojapidavuse kui ka kvaliteetse lammutusteenuse.

Pakume professionaalset profiilpleki paigaldust, mis tagab katuse vastupidavuse ja ilmastikukindluse. Meie ekspertide käe all saate kindlad ja vastupidavad katusepollarid, mis tagavad katuse stabiilsuse ja ohutuse.

Olenemata sellest, kas vajate uut lamekatust, soojustust või lammutustöid, või olete huvitatud profiilpleki paigaldusest, oleme siin, et teid aidata. Meie meeskond on alati valmis võtma vastu uusi projekte ja leidma parimad lahendused teie vajadustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5656 6879

ARR-GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart R.

Nad tegid fantastilise töö, kui vahetasid meie vana katuse täiesti uue ja funktsionaalse vastu.

- Liina K.

Teenindus oli suurepärane ja meeskond oli professionaalne ning kohusetundlik.

- Priit T.

Töö kiirus ja täpsus olid muljetavaldavad. Profiilplekk näeb suurepärane välja .

ARR-GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

ARR-Grupp OÜ on Eestis ja Soomes tegutsev ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on lamekatuste paigaldamine. See on spetsialiseerunud tööstus, mis nõuab põhjalikke teadmisi ja oskusi, ning ARR-Grupp OÜ on selles valdkonnas tõestanud end usaldusväärse ja professionaalse teenusepakkujana.2022. aastal oli ettevõtte kogukäive 1 629 152 eurot. Sellest summast 612 700 eurot teeniti Eesti Vabariigis ja 1 016 452 eurot Soome Vabariigis. Vaatamata märkimisväärsele käibele, kujunes aasta tulemuseks 105 965 euro suurune kahjum. See kahjum tulenes mitmest tegurist, sealhulgas keerulisest olukorrast

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kulgeb lamekatuse ehitus?

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma lamekatuse ehitamiseks, mis vastab tipptasemel kvaliteedi, mugavuse ja pikaajalise vastupidavuse standarditele, siis ole
ssb.ee
Kui otsite usaldusväärset partnerit oma lamekatuse ehitamiseks, mis vastab tipptasemel kvaliteedi, mugavuse ja pikaajalise vastupidavuse standarditele, siis olete jõudnud õigesse kohta. Arr-Grupp OÜ on uhke oma maine üle kui eksperdid, kes mitte ainult ei ehitaks lamekatust, vaid loovad ka kogemuse, mis on teie jaoks lihtne, efektiivne ja usaldusväärne. Meie kogenud meeskond omab sügavat arusaamist lamekatuste ehitamise nõuetest. Me kasutame ainult kvaliteetseid materjale ja uuenduslikke tehnoloogiaid, et tagada teile lamekatus, mis ei ole mitte ainult vastupidav ilmastiku muutustele, vaid ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.