Rohkema info nägemiseks:

METKON PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2316; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta METKON PROJEKT OÜ kohta arvamuslugu!"

METKON PROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 2316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Mihkel Leps (15.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

MetKon Projekt OÜ on asutatud 21.07.2016.

Ettevõtte põhitegevusalaks on rõdu-, trepikoja jm. piirete tootmine ja paigaldamine. Kasutame piirete materjalideks nii musta metalli, roostevaba metalli kui ka klaasi. Meie visiooniks on saada arvestatavaks piirete tootjaks Skandinaavias ja missiooniks pakkuda klientidele kvaliteetset, innovaatilist ja optimaalseima tarneajaga teenust

Meie klientideks on peamiselt peatöövõtjad, kuid samas pakume ka eraklientidele erinevaid piirete lahendusi.

2022. aastal alustasime oma tootmisega aadressil Hoiu 14, Laagri. Selleks on loodud eraldiseisev ettevõte Metkon Tootmine OÜ, kes toodab

Metkon Projekt OÜ-le ja Metkon Alumiinium OÜ-le piirdesüsteeme. Samas kuna tootmise vajadus on suurem, kui Metkon Tootmine OÜ suudab toota, siis jätkuvalt ostame allhanke korras tootmismahtu väljastpoolt ettevõtet sisse. Lisaks tootmisüksuse alustamisega pakume lisaks teraspiiretele ka nüüdsest alumiinium-klaaspiirde lahendusi ja selle jaoks on moodustatud Metkon Alumiinium OÜ. Oleme suutnud selles segmendis ka kiirelt kanda kinnitada ja planeerime kiiret käibe kasvu ka alumiinium-klaaspiirete turuosas.

2022. aastal Ukraina sõjast tingituna muutusid toorme hinnad ja tarned väga volatiilseks, mis tõi turule väga suurt ebakindlust. Koostöös oma partneritega suutsime suuremad riskid maandada ja kokkuvõttes kasvatasime käivet ca. 50% võrreldes eelmise aastaga ja samas suutsime ka suurendada kasumi protsenti.

Põhilised objektid mida teostasime aruandeaastal olid Rocca tornid, Volta kvartal, Luccaranna jpm. arendused, mitmed neist on pika teostusajaga ja objektide lõpetamised toimuvad 2023. aastal 2023. aasta eesmärkideks on jätkuvalt ettevõtte mahtude kasvatamine ja ekspordi mahtude suurendamine. Peamise ekspordi turuna näeme ettevõtte jaoks hetkel Norra turgu. Selleks oleme alustanud sidusettevõtte loomisega sihtriigis ja tegeleme aktiivselt koostööpartnerite võrgustiku loomisega. Samas jätkame ka toodete pakkumisega kohalikul turul ja hetkel ettevõtte jaoks 2023 aastal turumahtude vähemise märke pole veel näha.

METKON PROJEKT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.