Rohkema info nägemiseks:

SBB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvalifitseeritud geodeesiateenuseid, mis tagavad ehitusprojektide täpsuse, maapealsete uuringute korrektsuse ning aitavad klientidel saavutada optimaalseid tulemusi geodeetiliste välitööde ja muude asjakohaste teenuste kaudu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsid usaldusväärset partnerit geodeetiliste küsimuste lahendamiseks, siis SSB on õige valik. Meie meeskond pakub mitmekülgseid geodeetilisi teenuseid, mis hõlmavad mõõdistamist, katastri- ja maamõõtmist, ehitusgeodeesiat ning GPS-mõõdistamist.

Kogemusrikas ja professionaalne, SSB on tuntud täpsuse ja kiiruse poolest, lahendades kiirelt ja täpselt igasugused mõõdistusprobleemid. Meie klientide rahulolu on meie peamine eesmärk ning me anname endast parima, et pakkuda tipptasemel geodeetilisi lahendusi.

Oleme kogenud mitmete valdkondade, sealhulgas ehitus, kinnisvaraarendus ja keskkonnauuringud, usaldusväärne partner. SSB-l on mitmeid rahulolevaid kliente, kes tunnustavad meie meeskonna sõbralikku suhtumist, tähelepanelikkust detailide suhtes ning kiiret reageerimist.

Kui soovid tagada täpsuse ja kvaliteedi oma geodeetilistes projektides, võta ühendust SSB-ga. Leiame koos parima lahenduse, mis vastab Sinu vajadustele ja tagab sujuva projekti käigu.

Oleme siin, et viia Sinu geodeetilised väljakutsed uuele tasemele!

UURI LISAKS

SBB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl

Geodeetilised tööd tehti suure täpsusega ning meie küsimustele reageeriti kiirelt ja sõbralikult.

- Liina

Tänuväärne kogemus SSB-ga, nad olid äärmiselt abivalmid ja nende töö täpsus oli muljetavaldav.

- Toomas

Väga rahulikud ja täpsed geodeedid, kes suutsid kiiresti ja professionaalselt lahendada meie mõõdistusprobleemid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 viisi, kuidas täiustatud geodeetilised teenused võivad teie ehitusprojekti muuta

Geodeetilised teenused on kaasaegse ehituse nurgakivi, pakkudes täpset planeerimist, kujundust ja teostust vajalikke kriitilisi andmeid. Täiustatud geodeetilised teenused, kasutades viimast tehnoloogiat ja metoodikaid, pakuvad võrreldamatuid eeliseid, mis võivad oluliselt muuta ehitusprojektide tulemusi. 1. Täiustatud täpsus ja täpsus Täiustatud geodeetilised teenused kasutavad tipptasemel seadmeid nagu GNSS vastuvõtjad, robotiseeritud täisjaamad ja 3D laserskannerid. Need tööriistad võimaldavad geodeetidel koguda andmeid erakordse detaili ja täpsusega, tagades, et iga ehitusprojekti aspekt

Dropdown

kõik artiklid

Ehituse tulevik: kuidas geodeetiline uurimistöö teed sillutab

Geodeetiline uurimistöö on ehitusvaldkonna kriitiline komponent, pakkudes täpset kaardistamist, mõõdistamist ja struktuurse disaini alust. See hõlmab Maa kuju j
ssb.ee
Geodeetiline uurimistöö on ehitusvaldkonna kriitiline komponent, pakkudes täpset kaardistamist, mõõdistamist ja struktuurse disaini alust. See hõlmab Maa kuju ja suuruse uurimist, mis on ehitusprojektide täpsete mõõtmiste ja planeerimise jaoks hädavajalik. See uurimistöö on eriti oluline tagamaks, et struktuurid oleksid ehitatud kestma, oleksid kulutõhusad ja integreeritud sujuvalt oma keskkonnaga. Geodeetilise uurimistöö tuumik rakendab geomeetria ja füüsika põhimõtteid Maa pinna mõõtmiseks ja jaotamiseks. Ehituses tähendab see, et iga nurk, kaugus ja kõrgus on arvutatud suurima täpsusega,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.