Rohkema info nägemiseks:

LASERPUNKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on välismaiste ehitusjõudude vahendamine ja tööjõu renditeenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LASERPUNKTis mõistame ehitustööstuse keerukust ja dünaamilist olemust. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: oleme spetsialiseerunud välismaise ehitustööjõu vahendamisele ja tööjõu rentimise teenustele. Piiriüleste tugevate sidemete loomisele keskendudes oleme usaldusväärsuse majakas ettevõtetele, kes soovivad oma tööjõudu rahvusvahelise oskusteabega täiendada.

Meie teenused on kujundatud nii, et hõlbustada oskusliku tööjõu integreerimist erinevatest maailma nurkadest teie projektidesse. Olenemata sellest, kas otsite spetsialiseeritud talente või peate kiiresti oma tööjõudu suurendama, pakume kohandatud lahendusi, mis on kooskõlas teie ainulaadsete projektinõuetega. Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie loosung, 'Ehitame tööjõu sildu!' See pole lihtsalt fraas; see on meie lubadus teile.

Kasutades ära meie ulatuslikku võrgustikku ja sügavat mõistmist ehitustööstusest, hõlbustame välismaise ehitustööjõu sujuvat kaasamist, tagades, et teie projektid saavad kasu mitmekülgsest ja oskuslikust meeskonnast. Meie asjatundlikkus ehitustööstuse tööjõu rentimise teenustes ja rahvusvahelises ehitusjõu juhtimises positsioneerib meid kui teie ideaalset partnerit dünaamilise ja pädeva tööjõu loomisel.

Valige LASERPUNKT OÜ kui oma usaldusväärne liitlane tööjõu rentimise ja tööjõu juhtimise keerukuste navigeerimisel. Koos suudame ehitada sildu, mis ühendavad talente võimalustega, luues konstruktsioone, mis peavad vastu ajaproovile.

Kontakt:

+372 565 5105

LASERPUNKT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko

Välismaise tööjõu leidmine oli kiire ja tõhus.

- Liina

Soovitan igale ehitusettevõttele!

- Andres

Tänu teie professionaalsele meeskonnale leidsime kiiresti kvalifitseeritud ehitustöölised.

LASERPUNKT OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevusalaks majandusaastal oli ehitusteenuse osutamine. Juhatus oli ühe liikmeline ning seda tööd ei tasustatud. 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet tõhusaks rahvusvaheliseks ehitustööjõu värbamiseks

Tõhus rahvusvaheline ehitustööjõu värbamine on üle piiride ulatuvate projektide edukuse jaoks kriitilise tähtsusega. Õigete strateegiate abil saavad ehitusettev
ssb.ee
Tõhus rahvusvaheline ehitustööjõu värbamine on üle piiride ulatuvate projektide edukuse jaoks kriitilise tähtsusega. Õigete strateegiate abil saavad ehitusettevõtted ja alltöövõtjad ületada kvalifitseeritud tööjõu leidmise, palkamise ja juhtimise väljakutsed globaalsel turul. Kasutage spetsialiseeritud värbamisagentuure Spetsialiseeritud värbamisagentuuridel on sügav mõistmine ehitustööstusest ja nad võivad pakkuda juurdepääsu suurele hulgale kvalifitseeritud kandidaatidele. Nad aitavad lihtsustada värbamisprotsessi, vähendada aega tööle võtmiseni ja tagada, et kandidaadid vastavad projekti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.