Rohkema info nägemiseks:

ROHUNEEME ARENDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 318; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROHUNEEME ARENDUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

ROHUNEEME ARENDUSE OÜ hetkeolukord

Juba 318 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Rohuneeme Arendus OÜ alustas oma tegevust 2016. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks oli Rohuneeme tee 51b, Viimsis asuva kinnistu arendamine.

Aruandeaatal oli arendusprojekt müüdud ja makstud tagasi arendusprojekti investeeritud raha.

Kuna arendusprojekt oli müüdud, osanikud otsustati 22.09.2022 lähtudes § 201 lõike 1 lõpetada ettevõtte tegevus ja alustada likvideerimismenetlus vastavalt Äriseadustiku § 205.

Vastavalt Äriseadustiku § 206 oli määratud likvideerija.

Lähtudes Äriseadustiku § 211 lg 2 koostas liikvideerija majandusaasta aruande koosseisu kuuluva bilansi kohta sätestatud järgides likvideerimise algbilanssi ja seda selgitavat aruannet, mis sisaldab raamatupidamise aastaaruande lisade puhul ettenähtud andmeid.

Rohuneeme Arenduse OÜ-s (likvideerimisel) polnud likvideerimisaruanne perioodil ühtegi töötajat.

Likvideerimisaruanne koostamise seisuga 22.09.2022 on ettevõtte likvideerimismenetluse eelnev tulem 152 673 EUR. Arvestades eelmise perioodide kahjumit -155 056 EUR on ettevõtte likvideerimise eelse perioodi jaotamata kasum (-kahjum) summas - 2 383 EUR.

Mart Lee juhatuse liige

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.