Rohkema info nägemiseks:

BUSSTRANS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 14288; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta BUSSTRANS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujutle end suundumas unustamatule teekonnale, kus iga hetk on nauditav ja turvaline. See kõlab nagu unistus, kuid BUSSTRANS muudab selle reaalsuseks. Oleme uhked pakkumaks kvaliteetset reisijateveo teenust, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumaid maitseid.

BUSSTRANS pakub reisijateveo teenust kuni 52 kohaliste sõidukitega, mis on varustatud tipptasemel mugavustega. Meie bussipark hõlmab mainekaid brände nagu Mercedes-Benz, Scania, Volvo ja Ford, tagades seeläbi kvaliteetse ja ohutu sõidukogemuse. Olgu tegemist linnasõiduga või pikamaareisiga, meie bussid pakuvad luksuslikku mugavust ja stiili.

Oleme teie usaldusväärne partner ühe- ja mitmepäevaste väljasõitude korraldamisel erineva suurusega kollektiividele. Olgu selleks firmaüritus, klassiekskursioon või muu sündmus, BUSSTRANS tagab sujuva ja mugava transpordi. Meie eesmärk on teha iga reis meeldejäävaks seikluseks.

Erilist tähelepanu pöörame lasteveole, kus kasutame alati täies ulatuses turvavöödega varustatud busse. Suuremates bussides on olemas 220V elektripistikud, tualettruumid ja mikrofon giidile, tagades nii mugavuse ja ohutuse igal sõidul. Oleme teadlikud, kui oluline on luua tingimused, mis tagavad turvalise ja nauditava transpordi lastele ning täiskasvanutele.

Oleme siin, et muuta teie sõidud mugavaks, turvaliseks ja meeldejäävaks. Võtke meiega ühendust ning leiame koos parima lahenduse just teie vajadustele. BUSSTRANS – Sinu usaldusväärne reisikaaslane igal teel!

KONTAKT

BUSSTRANS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter K.

Bussid olid mugavad ja juhid väga professionaalsed. Kindlasti kasutan teie teenuseid uuesti.

- Karmen T.

Suurepärane lahendus meie töötajate transportimiseks. Soovitan teie ettevõtet kõigile.

- Pille O.

Bussifirma pakkus meile suurepärast teenust meie ürituse jaoks. Kõik sujus suurepäraselt ja kliendid olid väga rahul..

Bussireisid: Sujuv ja mugav üleminek ühest kohast teise

Kas olete kunagi sattunud olukorda, kus peate kiiresti liikuma ühest kohast teise, kuid olete mures transpordi korraldamise pärast? Sellistes olukordades on bussitransfeerid suurepäraseks lahenduseks, pakkudes sujuvat ja mugavat üleminekut ühest kohast teise. Meie ettevõte pakub professionaalseid bussitransfeeri teenuseid, mis tagavad teile stressivaba ja mugava reisi. Olgu see lennujaamatransfeer, hotellist konverentsikeskusse sõit või ükskõik milline muu transfeer, meie kogenud juhid viivad teid sihtkohta turvaliselt ja õigeaegselt. Meie bussid on varustatud kõigi mugavustega, sealhulgas

Dropdown

kõik artiklid

BUSSTRANS OÜ tegevusaruanne 2022

Busstrans OÜ, mis asutati 23. augustil 2016, on pühendunud kvaliteetse veoteenuse pakkumisele nii ettevõtetele kui ka eraisikutele. Alates selle asutamisest on
ssb.ee
Busstrans OÜ, mis asutati 23. augustil 2016, on pühendunud kvaliteetse veoteenuse pakkumisele nii ettevõtetele kui ka eraisikutele. Alates selle asutamisest on ettevõte püüdnud pakkuda oma klientidele parimat teenust, pöörates erilist tähelepanu nende vajadustele ja ootustele.2022. aastal oli ettevõtte käive 394 629 eurot. See on märkimisväärne summa, arvestades, et ettevõte on suhteliselt uus turul. Kuid hoolimata sellest, et ettevõte on suutnud genereerida märkimisväärset käivet, lõpetas see aasta kahjumiga. See oli peamiselt tingitud suurtest küttehinna ja elektrihinna tõusust, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.