Rohkema info nägemiseks:

INDEQ CORP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 359; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INDEQ CORP OÜ kohta arvamuslugu!"

INDEQ CORP OÜ hetkeolukord

Juba 359 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

INDEQ CORP OÜ on 22. septembril 2016 asutatud äriühing, kelle põhitegevuseks on kaevandus- ja ehitusmasinate hulgimüük. Pakutavate toodete sortimenti kuuluvad tooted teemantsüdamikuga puurimiseks, südampuurmasinate materjalid ja varuosad ning abiseadmed.

Ettevõtte kliendid on peaasjalikult Kesk-Aasia turule orienteeritud kaubandusettevõtted, mis on ettevõtte omaniku valitseva mõju all. Nii aruande- kui ka võrdlusperioodil tulenes müügitulu täies ulatuses tehingutest seotud osapooltega.

Ettevõtte tarnijad on rahvusvaheliselt tuntud tootjad Dimatec (Kanada), Hayden Diamond Bit Industries (Kanada), BOART LONGYEAR (USA), Miller Technology (Kanada), M B I Produits de Forage (Kanada).

Ettevõte ei teinud olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte või materiaalsete põhivarade oste aruandeaastal ning ei plaani neid ka järgmistel aastatel.

2022. aastal töötas ettevõttes 5 inimest , tööjõukulud summas 367 483 eurot.

2022. aastal ei olnud investeeringuid.

Ettevõtte äritegevuses ei esine märgatavat hooajalisust või majandustegevuse tsüklilisust. Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Ettevõttel puuduvad sellised finantsinstrumendid, mis oleksid avatud intressimäärade või börsikursside muutumisega seonduvatele riskidele. Ettevõte on avatud valuutakursi muutuse riskile, kuna ettevõttel on olulised välisvaluutas fikseeritud varad ja kohustised.

Ettevõtte omanikul ei ole ametlikku dividendipoliitikat. Dividendide jaotamist otsustatakse siis kui ettevõte on saavutanud tugeva finantspositsiooni, arvestades samaaegselt omaniku kasvuambitsioone ja kasumieraldise tegemise soovi. Omanik võib kasvu- või investeerimisplaanide korral dividendide maksmisest loobuda. INDEQ CORP OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on kaupade sortimendi laiendamise kaudu turupositsiooni säilitamine ning kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Müügigeograafia ettevõtte puhul oli algselt suunatud endisele Nõukogude Liidu alale, Venemaale, Kasahstanile, Usbekistanile, Kõrgõzstanile (NSV Liidu riigid) ning ka koduturgudele Skandinaavia riikidesse. Skandinaavia riigid on traditsiooniliselt piirkonnad, kus on kõrge kaevandamispotentsiaal.

Kuid aasta 2022 algas relvastatud konfliktiga Ukrainas, mis tõi kaasa palju kaubandust Venemaaga takistavaid sanktsioone ELi, USA ja Kanada poolt. See omakorda nõudis meie ettevõttelt kiireid samme, et kohandada müügistrateegiaid ja väljuda Venemaa turult, kuna meie peamised tarnijad ja levitsejad nendes piirkondades kehtestasid keelu müüa oma tooteid Venemaale. Seejärel tuli ettevõttel järsult muuta oma kaubanduslikke prioriteete, kuna nende riikide tootjad, kelle toodanguga meil oli suhe, võtsid omakorda vastumeetmeid ja otsustasid väljuda

Venemaa aktsiakapitalist.

Selle tulemusena vähenes müügimaht 2022. aastal 30-40%, mis mõjutas lõplikku tulemust võrreldes eelneva aastaga 2021, mis lõppes müügi langusega.

2021

Järgnevalt on toodud ülevaade ettevõtte olulisematest finantsnäitajatest: 2022.a.

a.

Puhasrentaablus 55.4 59.1

Käibekapital, eurot 2076439 2931220

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 1,7 1,9

Võlakordaja 1,6 1,1

Müügitulu kasv (%) 87,6 939,8

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Puhasrentaablus = puhaskasum / müügitulu * 100

Käibekapital (eurodes) = käibevara – lühiajalised kohustised

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustised

Võlakordaja = kohustised / (kohustised + omakapital)

Müügitulu kasv (%) = aruandeperioodi müügitulu / võrdlusperioodi müügitulu × 100%

INDEQ CORP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.