Rohkema info nägemiseks:

AVALONESTATES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1364; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AVALONESTATES OÜ kohta arvamuslugu!"

AVALONESTATES OÜ hetkeolukord

Juba 1364 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

AvalonEstates OÜ (endise nimega Everent OÜ) asutati 22.09.2016.

Ettevõtte peamine tegevusala on kinnisvara arendamine. Valdavalt korterelamud ning rida- ja eramajad. Peamiseks prioriteediks on kõrge kvaliteediga detailideni läbi mõeldud arendused. Avaloni arendus loob inimeste soovidele vastavaid kodusid, mis on omanäolised. Meie arendustes kohtuvad omavahel kõrge kvaliteet ja uuenduslikud lahendused. Pakume uutele koduomanikele ja meid kõiki ümbritsevale linnaruumile väärtuslikku miljööd, kuhu on panustanud professionaalsed projekteerijad, kvaliteedi märgiga ehitajad ja uuendusmeelsed disainerid.

Kui siiani on olnud paljude uusarenduste praktika inimeste raamidesse surumine tüüplahenduste näol, leiame meie

Avalonis, et inimese kodu on peegeldus temast endast ja arendaja ei saa öelda, milline lahendus on ainuõige. Ajad on muutunud ja leiame, et arendussektor peaks sellele järele jõudma. Eesti inimesed väärivad enamat, kui Nõukogude aja kombel masstoodangus peavarju leidmist. Nii nagu ei ole inimesed ja perekonnad ühesugused, ei saa olla ka nende elukohad. Loomulikult tekivad erinevate arenduste korral erinevad valikud ja võimalused, kuid leiame, et tulevastel koduomanikel peab säilima võimalus protsessis osaleda. Arendussektor on kiiresti muutuv ja tulemuslikuks toimimiseks tuleb sellega tempot hoida ja olla ühtlasi paindlik. Kuivõrd oleme siiani rikastanud linnaruumi üksikhoonete kaupa, siis on suur au laiendada järgnevatel aastatel oma visioone terve elukeskkonna välja arendamisel.

Mõtteid on aastatega kuhjunud palju ja suurim hea meel on neid tuleviku elurajoonides ellu viia. Oleme valmis seadma aluse uutele standarditele.

Avalon on oma tegevuse struktuurilt teenusepakkuja kinnisvara omavatele ettevõtetele, et nende ehitusõigust realiseerida parimal võimalikul viisil. Kinnisvara arendus on oma iseloomult aga selline pikaajaline protsess, kus investeeringuid teostatakse ilma jooksva rahavoota alates kinnistu soetamisest kuni hoone valmimiseni. Seoses selle protsessi omapäraga on paratamatu, et mitmeid aastaid töötatakse kahjumiga eesmärgiga teenida kulutatud investeeringud projektide realiseerimisel. Käesoleva perioodi vältel toimus ettevalmistusi mitme projekti arenduseks, mille realiseerimine toimub järgnevatel aastatel. Seetõttu on 2022 aasta majanduslik kokkuvõte järgnev: müügitulu oli 400 tuhat eurot (2021. aastal 341 tuhat eurot) ning kahjum 266 tuhat eurot (2021. aastal kasum 82 tuhat eurot).

Tööjõukulud moodustasid kogukuludest 29% (2021. aastal 25%).

Kuigi inflatsioon, ostujõu vähenemine ja Euribori kiire kasv on elamukinnisvara turule tugeva löögi andnud, on juba näha taastumismärke, seega on Avaloni meeskond optimistlik projektide realiseerimise edus ja möödunud aasta kahjumi kompenseerimises järgneva paari aasta jooksul.

Peamised finantsnäitajad 2022 2021

Võlakordaja 1 1

ROA (%) -16% 4%

ROE (%) 980% 34%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Võlakordaja = kohustised/ varad kokku

ROA (%) = puhaskasum/ varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum/ omakapital kokku * 100

AVALONESTATES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.