Rohkema info nägemiseks:

SWEET SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 248; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SWEET SERVICE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SWEET SERVICE OÜ on ettevõte, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja maitsvaid kondiitritooteid, keskendudes nii individuaalsetele tellimustele kui ka hulgimüügile. Meie tegevus hõlmab kõike alates eritellimusel valmistatud kookidest ja magusatest hõrgutistest kuni igapäevaste küpsetiste ja suupisteteni.

Meie lugu algas armastusest magusa vastu ja soovist pakkuda midagi erilist. Oleme väike, ent pühendunud meeskond, kelle kirg küpsetamise vastu peegeldub igas tootes, mida loome. Iga päev püüame oma oskusi täiustada ja luua uusi, huvitavaid maitseelamusi, mis toovad naeratuse meie klientide näole. Olgu tegemist sünnipäevatordi, pulmakookide või lihtsalt igapäevase maiustusega - me usume, et iga amps peaks olema nauditav ja meeldejääv.

SWEET SERVICE OÜ pakub laias valikus kondiitritooteid, mis sobivad nii erilisteks sündmusteks kui ka igapäevaseks nautimiseks. Meie tootevalikusse kuuluvad käsitööna valminud koogid, tordid, küpsised ja muud magusad maiused. Kasutame ainult parimaid koostisosi ja pöörame suurt tähelepanu detailidele, et tagada iga toote kvaliteet ja värskus.

Meie missiooniks on tuua magusaid hetki kõigile, kes hindavad head maitset ja kvaliteeti. Oleme avatud uutele ideedele ja väljakutsetele, alati valmis katsetama uusi retsepte ja pakkuma midagi ainulaadset. SWEET SERVICE OÜ meeskond on alati siin, et teie magusad soovid täide viia ja pakkuda unustamatuid maitseelamusi.

kodulehele

SWEET SERVICE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.