Rohkema info nägemiseks:

KIDSGURU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut lastekaupu, alates kärudest ja turvatoolidest kuni toitmisvahendite ja harivate mänguasjadeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KidsGuru OÜ mõistab, et vanemaks olemise teekond on täis rõõmu, väljakutseid ja pidevat püüdlust pakkuda parimat meie väikestele. Alates hetkest, mil nad saabuvad, meie käte vahel hällituna, kuni sammudeni, mida nad maailma avastades teevad, on iga meie pakutav toode loodud selle uskumatu seikluse toetamiseks ja rikastamiseks.

Meie hoolikalt valitud laste- ja beebitoodete valik on enamat kui lihtsalt kaup; see on turvalisuse, mugavuse ja stiili lubaduste kogum. Oleme uhked, et pakume mitmekesist valikut käru, mis vastavad perede ainulaadsetele vajadustele. Olgu selleks siis linnatänavatel manööverdamine või pargis jalutamine, meie kärud pakuvad teie beebile sujuvat sõitu ja teile vaevatut käsitsemist.

Kui on aeg reisimiseks, on meie laste turvatoolid konstrueeritud kasutades viimast turvatehnoloogiat, et tagada teie lapse kaitstus igal reisil. Pakkudes valikuid igas vanuses, alates vastsündinutest kuni kooliealisteni, veendume, et teie väike on mugavalt kinnitatud, võimaldades teil keskenduda teele ees.

Meie valik käimiskärusid ja tarvikuid on loodud kasvama koos teie lapsega, pakkudes uuenduslikke omadusi, mis kohanevad nende muutuvate vajadustega. Ja igapäevaselt pakub meie lastekaupade valik – alates toitmise põhivahenditest kuni harivate mänguasjadeni – toetust teie lapse arengule ja ärgitab nende uudishimu.

KidsGuru OÜ-s oleme enamat kui lihtsalt pood; oleme vanemate ja hooldajate kogukond, kes jagavad sama eesmärki – anda meie lastele parim elu algus. Kutsume teid uurima meie tooteid, kasutama ära meie Mega Müüki ja liituma KidsGuru perega. Koos teeme iga hetke meie lastega turvaliseks, nauditavaks ja armastust täis.

Avastage täiuslik kvaliteedi, innovatsiooni ja stiili segu KidsGuru OÜ-ga – kus iga samm teie lapse teekonnal on hinnatud.

Kontakt

KIDSGURU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Suurepärane kogemus alates tellimuse esitamisest kuni kohaletoimetamiseni!

- Liisbet M.

Olen nii rahul oma ostuga, tänan KidsGuru meeskonda!

- Kristjan R.

Aitäh, et pakute nii suurepäraseid tooteid meie väikestele!

Millised ohutusomadused peaksid olema esmatähtsad lapsevankri valimisel?

Õige lapsevankri valimine oma beebile on kriitiline otsus, mis mõjutab teie kasvava pere igapäevaelu. Turul pakutavate arvukate võimaluste seas on oluline keskenduda omadustele, mis tagavad ohutuse, mugavuse ja mugavuse. Selles juhendis uurime viit olulist omadust, mida peaksite oma järgmises lapsevankris otsima, et teha teadlik valik. Ohutusomadused Usaldusväärsed pidurid on möödapääsmatu omadus. Otsige lapsevankreid, millel on lihtsasti kasutatavad, kindlad pidurid, mida saab aktiveerida lihtsa jalaliigutusega. 5-punkti turvasüsteem on hädavajalik, et hoida teie last turvaliselt

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige autoiste vastavalt lapse vanusele, kaalule ja pikkusele?

Tagamaks oma lapse ohutust igal autosõidul, on ülioluline. Autoistmed, kui need on õigesti paigaldatud ja kasutatud, võivad oluliselt vähendada imikute ja väike
ssb.ee
Tagamaks oma lapse ohutust igal autosõidul, on ülioluline. Autoistmed, kui need on õigesti paigaldatud ja kasutatud, võivad oluliselt vähendada imikute ja väikelaste surmaga lõppevate vigastuste riski autoõnnetustes. See ei ole ainult seaduse järgimine; see on teie lapse elu kaitsmine. On mitmeid autoistmeid: seljaga sõidusuunas, näoga sõidusuunas, turvatoolid ja universaalsed istmed. Igaüks on mõeldud kindlatele vanuse, kaalu ja pikkuse vahemikele ning on oluline valida see, mis sobib teie lapse praeguste vajadustega. Eelpaigalduse kontrollnimekiri Arvestage oma lapse vanust, kaalu,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.